Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kişi, tartıştığı eşi ve eşini kurtarmaya çalışan taksiciye ateş açtıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayda üç kişi yaralanırken, çiftin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'da Korkunç Olay Eşini Ve Taksiciyi Vuran Adam Canına Kıymaya Çalıştı!-1

Olay, Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir çift arasında şiddetli bir tartışma yaşandı. Tartışma sırasında eşinden kaçmak için yoldan geçen bir taksiye binmek isteyen kadın, kocasının silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Bu sırada taksi sürücüsü de yaralandı.

Diyarbakır’da bir düğün salonu karıştı: Yaralılar var!
Diyarbakır’da bir düğün salonu karıştı: Yaralılar var!
İçeriği Görüntüle

Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre, öfkeli koca eşini ve taksiciyi vurduktan sonra aynı silahla kendisine de ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan çiftin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kadının yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: IHA