Geçtiğimiz ay Diyarbakır genelinde meydana gelen yüzlerce kazada can kaybı yaşanmaması en büyük teselli olurken, yaralı sayısı ve maddi hasarın boyutu dikkat çekti.

MART AYINDA YOLLAR DURMADI: TOPLAM 806 KAZA

Diyarbakır’da baharın gelişiyle birlikte artan araç trafiği, kaza istatistiklerine de yansıdı. Emniyet verilerine göre, Mart ayı içerisinde şehir genelinde toplamda 806 trafik kazası kayıtlara geçti.

Bu kazaların büyük bir çoğunluğunu araçlarda hasara yol açan çarpışmalar oluştururken, her gün ortalama 9 kazanın yaralanmayla sonuçlanması durumun ciddiyetini ortaya koydu.

Trafik Kazası Olay Yeri

DİYARBAKIR’DA MUCİZEVİ İSTATİSTİK: CAN KAYBI YOK, YARALI ÇOK

Mart ayı boyunca yaşanan 270 yaralamalı kaza yaşanırken teselli eden kısım ise ölüm haberinin olmaması oldu.

Amedspor kutlamalarında oyuncak silahla poz vermişti: Akıbeti belli oldu!
Amedspor kutlamalarında oyuncak silahla poz vermişti: Akıbeti belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Öte yandan yüzlerce kaza anında araçlarda bulunan 472 kişi ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yetkililer emniyet kemeri kullanımının can kaybını önlemedeki kritik rolüne dikkat çekti.

Muhabir: Onurcan GÜLER