Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Edebiyat Evinde, öğrenciler haftanın 7 günü hizmet veren Edebiyat Evinde öğrenciler ders çalışmanın yanı sıra, sosyalleşip hoş vakit geçiriyor. İlçede gençlere büyük önem verdiklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Gençlerin geleceği için her türlü imkanı seferber ettiklerini söyledi.

Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak

EDEBİYAT EVİNE GELEN ÖĞRENCİLER HER TÜRLÜ İMKANA SAHİP
Geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak büyük bir sorumluluk aldıklarını ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirdiklerini anlatan Beşikci,“Edebiyat evimiz gerçekten özel bir yer. Buraya gelen öğrencilerimiz her türlü imkana sahipler. Burada ders çalışmak sadece bir eylem değil, bir tutku haline geldi. Edebiyat evimizde öğrencilerimiz, öğrenmek, keşfetmek ve başarmak için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Biz de onlara rahatlamaları ve amaçlarına ulaşmaları için büyük destekler sunuyoruz. Uzman eğitmenlerimiz onları yönlendirerek, ders çalışmalarına destek sunuyorlar. Ayrıca öğrencilerimize burada içecek ikramını ücretsiz olarak sunuyoruz. Çay ve kahvelerini diledikleri zaman temin edebiliyorlar.”

Beşikci son olarak sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamın sunulduğu Edebiyat evinde öğrencilerin aradığı her şeye çok çabuk ulaşabildiklerini de sözlerine ekledi.

Haber: Ejder Ediz IŞIK
 

Editör: Mücadele Gazetesi