Mağduriyet, Bismil ilçesinde 26 Temmuz 2026 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ünlü bir yemek siparişi sitesinden iki adet tavuk döner siparişi veren bir vatandaş, yine ünlü bir döner zinciri tarafından mağdur edildi. Mağdur kişi, “Teslim edildiği görünen döner siparişi gelmedi” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bismil şubesinden iki adet döner siparişi verdim. Uygulamada siparişim teslim edilmiş olarak görünmesine rağmen bana hiçbir ürün gelmedi, iki döner de elime ulaşmadı.
Bana “5–10 dakika içinde gelir, yanlışlık olmuştur” denildi ancak buna rağmen siparişim yine gelmedi. Hem ürünlerimi alamadım hem de sistemde teslim edilmiş gibi görünmesi nedeniyle mağdur oldum.
Ödemesini yaptığım iki adet dönerin tarafıma gönderilmesini ya da ücret iadesinin sağlanmasını, ayrıca bu hatayı yapan ilgili şube ve kuryeyle ilgili gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyorum.”





