Kentsel Dönüşüm Başkanlığı (KDB), mülkiyetinde bulunan 51 ilde 512 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor. 512 taşınmaz içerisinden 10 taşınmaz ise Diyarbakır’da bulunuyor.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ VE KATILIM ŞEKLİ BELLİ OLDU

Taşınmazların satış ihalesinin tarihi belli oldu. Buna göre, 18-19 Kasım tarihlerinde saat 10.30’da başlayacak.

Katılım, hem Ankara ve İstanbul'daki salonlarda fiziki olarak hem de internet üzerinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilebilecek.

DİYARBAKIR’DA 10 TAŞINMAZ SATIŞA ÇIKARILACAK

Diyarbakır’da da satışa çıkarılan 10 taşınmaz bulunuyor. Buna göre, ödeme şekilleri ise alıcılara esnek koşullar sunuyor. Buna göre, vadeli alımlarda taşınmazlara yüzde 25 peşinatla sahip olunabilecek ve kalan tutar için 24 ay vade uygulanacak.

Öte yandan tüm tutarı peşin ödemek isteyen alıcılara ise yüzde 20 indirim imkanı sağlanacak.

Diyarbakır’da satışa sunulacak olan taşınmazlar arasında en ucuzu 260 bin TL olurken; en pahalısı ise 55 milyon TL olarak belirlendi.

Diyarbakır’da organik ürünler pazarı açılıyor: İşte adresi…
Diyarbakır’da organik ürünler pazarı açılıyor: İşte adresi…
İçeriği Görüntüle

Satışa ilişkin tüm detaylı bilgiler ve taşınmaz listelerine "www emlakmuzayede com tr" adresi üzerinden ulaşılabilecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER