Eğil Belediyesi, taraftarları bir araya getirecek anlamlı bir organizasyona imza atarak, futbol heyecanının açık havada dev ekranda yaşanacağını duyurdu.
DEV EKRAN KURULACAK ADRES BELLİ OLDU
Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu’nun öncülüğünde hayata geçirilen etkinlik, Eğil’de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek. İlçe sakinlerini ortak bir heyecanda buluşturmayı amaçlayan bu anlamlı buluşma için belediyeden yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Amedspor – Trabzonspor karşılaşmasının heyecanını Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz dev ekranda hep birlikte yaşıyoruz. Maç Saati: 21.30. Belediye Başkanımız Sayın Fırat Seydaoğlu’nun öncülüğünde, hemşehrilerimizi sporun birleştirici heyecanında buluşturmaya devam ediyoruz. Haydi Eğil, Amedspor’umuzun yanında ol!"



