Diyarbakır’da belediye seçime gidiyor: Tarihi belli oldu
Diyarbakır’da belediye seçime gidiyor: Tarihi belli oldu
İçeriği Görüntüle

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, bilim, sanat ve kültürle dolu özel bir güne ev sahipliği yaptı. Bağlar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Şube Müdürü Recep Zengin ve Okul Müdürü Ali Nevroz Erbatur’un koordinasyonunda, Nevruz Parkı’nda geniş katılımla gerçekleştirildi. Festival kapsamında Bağlar’daki okullarda yürütülen TÜBİTAK 4006 projeleri, robotik çalışmalar, görsel sanat sergileri ve gökyüzü gözlemleri halkla buluşturuldu. Bunun yanında geleneksel halk oyunları, Hacivat-Karagöz gösterileri ve Erbane Grubu’nun sahne performansları etkinliğe renk kattı.

BİLİM, SANAT VE KÜLTÜRLE TOPLUMLA BÜTÜNLEŞEN EĞİTİM
Etkinlik, sadece akademik projelerin sunulmasından ibaret kalmadı. Öğrenciler; hazırladıkları çalışmalarla üretimlerini sergileme, kendilerini ifade etme ve toplumla birebir iletişim kurma fırsatı buldu. Eğitimle toplumu bir araya getiren bu anlamlı buluşma, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

İLÇE MÜDÜRÜ KANTAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Etkinlik sonunda konuşan Bağlar İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Kantar, gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bu güzel buluşma, öğrencilerimizin emeğini ve öğretmenlerimizin özverisini halkımızla paylaşma imkânı sundu. Katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve yöneticilerimize; etkinliğimizi ilgiyle takip eden kıymetli halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlarımız artarak devam edecek.”

Kaynak: Haber Merkezi