Olay, bugün (22 Ağustos) akşam saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Güvercinlik köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında arazi meselesi nedeniyle husumet bulunan köydeki "Şeker" ailesi ile "Kut" ve "Efe" aileleri arasında önce tartışma ardından da kavga çıktı.

Diyarbakır’da Aileler Çatıştı! Ölü Ve Ağır Yaralılar Var-1

ŞEKER AİLESİNDEN 2 KİŞİ ÖLDÜ
Diğer aile bireylerinin da katılmasıyla kavga bir anda silahlı çatışmaya dönüştü. Uzun namlulu silahlarında kullanıldığı kavgada, Şeker ailesinden 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 1'i ağır 3 kişi ise, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı kavga nedeniyle köye çok sayıda jandarma zırhlı timleri ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Okul servisi kaza yaptı: Çok sayıda öğrenci yaralandı!
Okul servisi kaza yaptı: Çok sayıda öğrenci yaralandı!
İçeriği Görüntüle

KÖYÜN GİRİŞ-ÇIKIŞINDA NÖBET
Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralıların bulunduğu hastanelerde de, polis önlem aldı. Köyün giriş ve çıkışları jandarma timleri tarafından tutuldu.

Kaynak: Sabah