Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Diyarbakırlı şair ve yazar Sezai Karakoç’u anma programı düzenledi. 

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda, Yüksel Kanar ve Temel Hazıroğlu merhum yazarın eserlerini anlattı, Nur Haktan Aydoğdu ise şiir dinletisi gerçekleştirdi. 

HIZIR'LA KIRK SAAT GÖRSEL SANAT SERGİSİ
Karakoç anısına şiirsel mirasını dijital sanatın sınırları içinde yeniden yorumlayan İbrahim Yılmazer’in "Hızır'la Kırk Saat Görsel Sanat Sergisi"nin açılışı yapıldı.

Diyarbakır'ı Malatya'ya bağlayan köprü ulaşıma kapatıldı!
Diyarbakır'ı Malatya'ya bağlayan köprü ulaşıma kapatıldı!
İçeriği Görüntüle

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezindeki sergi, kasım ayı boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, kaymakamlar, daire başkanları ve sanatseverler katıldı. (Haber Merkezi)

Muhabir: Mücadele Gazetesi