Diyarbakır’da bir süredir ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele eden fenomen, çektiği videoyla artık yürüyemediğini belirterek Sedat Peker’den yardım istedi. Sayan’ın bu haykırışı, sosyal medyada dikkat çekti.
İşte o görüntü:
Diyarbakır’da neşeli videolarıyla tanınan Medine Sayan, bu kez takipçileriyle üzüntüsünü paylaştı:
— Mücadele (@MucadeleGzt) May 1, 2026
Sedat Peker’e seslendi! pic.twitter.com/Vfqv1qm0n9
TEK BEKLENTİSİ ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMAK
Hastalığının ilerlediğini ve fiziksel yetilerini kaybetme noktasına geldiğini ifade eden Sayan, kimseden maddi bir beklentisi olmadığını özellikle vurguladı. "Para pul istemiyorum, sadece ayağa kalkmak istiyorum" diyen fenomenin tek arzusu, kendisini tedavi edebilecek uzman bir doktorun bulunması.
YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU
Gözyaşları içinde Sedat Peker’e seslenen Sayan, doğru tedavi imkanlarına ulaşabilmek için rehberlik beklediğini ifade etti. Bu içten çağrı sonrası binlerce destek mesajı alan Medine Sayan için takipçileri, yetkililerin ve hayırseverlerin bir an önce harekete geçmesini bekliyor.





