Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden efsane Diyarbakırspor ve TFF 3. Lig’de oynayan Diyarbekirspor’un birleşme görüşmesi yapacakları iddiaları üzerine Surkentliler Grubu Tribün Lideri Hakan Varanlar'dan Feyzi İlhanlı ve Abdüllatif Ensarioğlu’na çağrı geldi.

 “DİYARBAKIRSPOR ONURUMUZ, HAYSİYETİMİZ VE ŞEREFİMİZDİR!”

Surkentliler Grubu Tribün Lideri Hakan Varanlar'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

 “Surkentliler grubu olarak sezon bitmesiyle armanın korunması ve yaşaması için tüm çalışmalarına start vermiş durumda.

Bizler babamızın bize bıraktığı bu emaneti yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını ortaya koymak adına bedenimizi de gövdemizi de bu takıma bu armaya kurban edecek kadar baş koyduk. Bu şehirde bir değil birden fazla takımlarımız olsun her takım eşit seviyede desteklensin. Şehrin maddi kaynakları tamamen şehrimizin diğer takımına gidiyor. Diyarbakırspor gölgesi altında uyuyanlar, isim yapanlar kafasını kuma gömmüş mazisini ayaklar altına almış tutunduğu ağacın dalına ihanet etmiştir. Bölgenin en büyük takımını unutmak kendimize ihanettir. Bu ihanetin içinde yer alan hiç kimse bu takımın yanında da karşısında duramaz.

Feyzi İlhanlı Abdullatif Ensarioğlu

DİYARBAKIRSPORYAŞASIN.NET WEB SAYFASI ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER DE AKTİF OLACAKTIR.

Bu web sayfamız tamamen Diyarbakırspor için aktif olacaktır. Adım attığımız tüm gelişmeleri an ve an bildireceğiz. Diyarbakırspor için elini taşın altına koyup destek verenleri onure edip teşekkür ve saygılarımızı ileterek kamuoyuna ve halkımıza bildireceğiz.

Borçlarından feragat eden adı geçen tüm kişileri web sayfamızda paylaşacağız. Borcundan feragat etmeyen ve bize kapıları kapatan tüm kesimleri sadece web sayfamızda değil şehrin tarihi surlarında dahi pankartlara yazacağız.

DİYARBAKIRSPOR İSMİYLE YARIŞMACI HAKLARI ALINIRSA, BİLEŞENLER BİR ARAYA GELİP ORTAK SÖZLER VERİLERSE, BİRLEŞME OLUR.

Diyarbakırspor bu kentin bu bölgenin ortak sevdasıdır. Eğer ciddiyetlilik var ise kulüp başkanlarımızın bir araya gelmesi ciddi adımlar atılması en büyük temennimizdir.

Diyarbakırsporlu eski yöneticiden Vanspor Elazığspor yorumu: “Bu ateş herkesi yakar!” Diyarbakırsporlu eski yöneticiden Vanspor Elazığspor yorumu: “Bu ateş herkesi yakar!”

Diyarbakırspor ismiyle tek çatı altında güçlü yönetim ve örgüt çalışmalarını, yürütme işlerini ve hükümleri delege sistemiyle hareket edilecekse bu sözlerin basın önünde şeffaf bir şekilde kamuoyuna sunulmasıyla her şey başarılı olur ve ciddiyetlilik kazanır.

Maddi beklentisi olmadan Diyarbakırspor'u şerefi onuru ve haysiyeti gibi görenler inanıyoruz ki bu birleşme masasında oturacaktır.

FEYZİ İLHANLI' NIN BU KENTE VEFA BORCU VAR!

2011-2012 senesinde tanıştığımız iş insanı Feyzi İlhanlı Diyarbakırspor'u yaşatma umuduyla ve sözleriyle bu şehrin halkına heyecan katmıştı. 10 yıla aşkındır kendisini ve takımını hiç bir zaman yalnız bırakmadan kendi sözümüzü tuttuk lakin umutların tükendiği verilen sözlerin tutulmadığını hissettiğimiz an zaman zaman grubumuzda kendi aramızda yaşadığımız (hala Diyarbakırspor yapacak düşüncesiyle) tartışmalar sonucunda taraftar gruplarımız sarsılmalar ve zedelenmeler yaşayarak birçok kardeşlerimiz birbirlerine gönül kırgınlığı ve küskünlükler yaşamış, takımını desteklemeyi kesmiştir.

Bu küskünlükleri bitirmek, tekrar bir araya getirmek ve bu şehre heyecan katmak onun borcudur.

HEYKELLERİNİ DİKECEĞİZ!

Feyzi İlhanlı ve Abdüllatif Ensarioğlu öncülüğünde masaya oturulur gerekenler yapılır ve takımımız profesyonel liglere merhaba dediği takdirde bu şehirde heykellerini dikmek bizimde boynumuzun borcu olsun.

Buradan tüm kesimlere, bileşenlere, STK'lara, iş insanlarımıza ve özellikle kulüp başkanlarımıza açık çağrıda bulunuyoruz;

DİYARBAKIRSPOR'U YAŞATALIM!

Umuyoruz ki bu armaya gönül vermiş herkes destekçimiz olacak takımımızı tekrar eski günlerine kavuşturacağız. Biraz zor olacak ama o zoru yeneceğiz. Bizler zorlu yolların inadına direneceğiz ve kazanacağız.”

Kaynak: Haber Merkezi