Bir zamanlar Süper Lig'de ve profesyonel liglerde fırtına gibi esen, şimdilerde ise Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) kapanma noktasına kadar gelen Diyarbakırspor'da yeni yönetimin oluşmasıyla umutsuzluk rüzgarı yerini umuda bıraktı.

TRANSFER DÖNEMİ SON 7 GÜN
Olağanüstü genel kurulda başkanlığa gelen Hacı Bedri Rıdvan, 27 Kasım'da sona erecek transfer döneminde takımı güçlendirmek için kolları sıvadı. Birçok oyuncu ile temas kuran yeni yönetim hummalı bir çalışma yürütüyor.
"DİYARBAKIRSPOR İÇİN TÜM KESİMLERE GİDECEĞİZ"
Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Hacı Bedri Rıdvan, çok zor bir dönemde büyük bir risk ve sorumluluk alarak yola çıktıklarını ifade etti, inançlı ve kararlı olduklarını kaydetti. Geçmişte 3 dönem Diyarbakırspor'da yöneticilik yaptığını anlatan Başkan Rıdvan, "Diyarbakırspor bu memleketin ilk göz ağrısıdır. Başarılarla dolu bir mazisi var. Bu kadar değerli bir markanın yok olmasına gönlümüz razı olmazdı. Bu nedenle bu kadar zor bir dönemde görevi kabul etik. Hedefimiz hem Diyarbakırspor'u bu çıkmazdan kurtarmak hem de başarılı kılarak üst liglere yani ait olduğu yere taşımaktır. Gizli hiç bir ajandamız yok. Her şeyi açık ve şeffaf yapacağız. Diyarbakırspor için şehrin tüm dinamiklerine ayrım yapmadan gideceğiz.
Benim camiamızdan tek isteğim. Lütfen herkes Diyarbakırspor'a sahip çıksın. Biz dahil bu şehirde herkesin Diyarbakırspor'a sahip çıkma ve destek olma borcu, sorumluluğu var. Şimdi bunu yerine getirmenin zamanıdır" diye konuştu.





