Sevgi Tomurcuğu Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan halkoyunları ekibinin gösterisiyle başlayan etkinlikte Sur Özel Eğitim Meslek Lisesinde eğitim gören öğrencilerden oluşan Halk Müziği Korosu, öğrencilerin yaptığı karakalem resim, el sanatları ve öğrenciler tarafından okullarında yetiştirdikleri süs bitkileri davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

 

Etkinliğin ardından Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yöneticilerinden Prof. Dr. Gül Güven tarafından çalışmalarını sergileyen özel gereksinimli öğrenciler ile eğitimcilere teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Eğitim Fakültesinde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Prof. Dr. Kadir Turan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray Topal, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yıldız, Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Gül Güven, Konservatuar Müdürü Doç. Dr. Mustafa Uğurlu Arslan, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir Ernez, Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Hediye Atay, akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim