Van’ın Çaldıran, Muradiye, Özalp ve Seray ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yarın ders yapılmayacak. Kaymakamlıklar tarafından yapılan açıklamalarla tüm okullarda eğitime ara verildiğini bildirilirken bu ilçelerde engelli ve hamile kamu çalışanları ile küçük çocuğu olan anneler idari izinli olacak.
Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada ise meteorolojik veriler doğrultusunda il genelinde yoğun kar beklendiği ifade edildi. Ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar ve buzlanma riski nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitime ara verildiği belirtildi.
Eğitime kar molası: Van ve Ağrı’da okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle Van’ın 4 ilçesi ve Ağrı’da köy okullarında ve taşımalı eğitime bir günlük ara verildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Diyarbakır’da Nimet Kılıç’ın ölüm nedeni belli oldu!
Diyarbakırlı isim ölü bulunmuştu: 16 yaşındaki kızı itiraf etti!
Diyarbakır’ın yeni merkez ilçesi olacak: Validen açıklama!
Genç bir kadın Diyarbakır Surlarından atladı!
Amedspor açıkladı: Galatasaray, Diyarbakır’a geliyor!





