Diyarbakır’dan hazırlanan yardım 25 TIR’larıyla ilgili sürece değinen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, sivil toplum kuruluşları, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Şanlıurfa Valisi ve Suruç Kaymakamı ile görüşmeler yaptığını aktardı.

Bahçeli, Öcalan ve Demirtaş çıkışına açıklık getirdi!
Bahçeli, Öcalan ve Demirtaş çıkışına açıklık getirdi!
İçeriği Görüntüle

Galip Ensarioğlu'ndan Amedspor Sözleri Sporu Siyasete Alet Etmeyin!1

“KIZILAY VE AFAD ARACILIĞIYLA…”
Yapılan görüşmelerde, toplanan yardımların Kızılay ve AFAD aracılığıyla teslim edilmesinin önerildiğini ifade eden Ensarioğlu, “İster Diyarbakır’da, ister Urfa’da, ister Antep’te ya da Kilis’te; yardımlar teslim edilsin, tutanakla kayıt altına alınsın, biz de Suriye hükümetiyle görüşerek en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım denildi” diye konuştu.

“SİYASİ BİR ŞOVDUR. İNSANİ YARDIM DEĞİL"
Ensarioğlu, "STK'ların temsilcileri ile görüştüm. Efkan Ala, 'ne kadar yardım yapmak istiyorsanız getirin AFAD ve Kızılay'a teslim edin. Biz bunları Suriye hükümeti ile görüşerek en kısa zamanda göndereceğiz' dedi. Israrla bunları Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan sokma siyasi bir şovdur. İnsani yardım değil."

Kaynak: Haber Merkezi