Iğdır FK Başkanı, oynanan maçın ardından Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal'ı uğurlayarak centilmenlik mesajı verdi. İki komşu şehrin karşı karşıya geldiği Iğdır FK- Erzurumspor karşılaşmasına Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz'ün tribün görüntüleri damga vurdu.
Maçı protokolde değil tribünde taraftarların arasında izledi, tezahürat yaptı, onlarla beraber o heyecan ve coşkuyu yaşadı.
Maçın ardında önce galibiyet sevincine ortak oldu, ardında da Erzurumspor kafilesini uğurladı.

"HEYECANA ORTAK OLMAK İSTEDİK "
Sosyal medya hesaplarında açıklama yapan Cantürk Alagöz şu ifadelere yer verdi;
"Iğdır FK – Erzurumspor karşılaşmasını tribünde taraftarlarımızın yoğun ilgisi ve coşkulu tezahüratlarıyla birlikte izledik. Bu büyük enerjiyi sahaya yansıtan tüm Iğdır FK ailesine teşekkür ediyorum. Taraftarımız her zaman olduğu gibi bugün de gücümüze güç kattı.
Maçın ardından Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile bir araya gelerek hem karşılaşmayı hem de iki kulübümüz arasındaki ebedi dostluk bağını bir kez daha teyit ettik. Sahadaki rekabet ne kadar güçlü olursa olsun, dostluk ve centilmenlik her zaman önceliğimizdir. Kendilerine nezaketleri için teşekkür ediyor, Erzurumspor camiasına başarılar diliyorum."
GALİBİYET COŞKUSU HAKİM OLDU
Erzurumspor karşısında kritik bir falibiyet elde eden Alagöz Holding Iğdır FK zirve iddiasını sürdürdü. Maçın ardında galibiyet coşkusu hakim oldu.
Kulüp Başkanvekili Fazıl Alagöz, haftalardır yaşanan şanssızlığa son verdiklerini söyledi.
Fazıl Alagöz,
“İyi oynadığımız bir çok maçı basit hatalarla kaybetmiştik. Bugün bir çıkış yakalamak istiyorduk. İyi bir oyunla haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti bize destek olan büyük taraftarlarımıza armağan ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.




