Olay, Çiniciler Çarşısı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çarşı esnafının beslediği kedi, iş yerlerinin önünde hareketsiz halde bulundu.

Esnafın Beslediği Kedi, Bacakları Kesilmiş Halde Bulundu! (3)

Geçen yıl don vurdu, bu yıl rekolte patlaması yaşandı: Bahçede kilosu 6 TL!
Geçen yıl don vurdu, bu yıl rekolte patlaması yaşandı: Bahçede kilosu 6 TL!
İçeriği Görüntüle

Kedinin bacaklarının tamamen kesildiğini gören esnaf, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen emniyet ekipleri, olayla ilgili inceleme yaptı. Bacakları kesilmiş halde bulunan kedi, inceleme işlemleri için ilgili yetkililere teslim edildi. Ekipler, olayın nasıl gerçekleştiğinin belirlenmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Esnafın Beslediği Kedi, Bacakları Kesilmiş Halde Bulundu! (1)

Açıklamalarda bulunan hayvansever Sevgi Keler Tola, yaşanan olayın kentte tespit ettikleri benzer nitelikteki üçüncü vaka olduğunu söyledi. Kedinin başka bir yerde öldürülmüş olabileceğini ve daha sonra çarşıya bırakılmış olabileceğini öne süren Tola, olayın kamera görüntülerinin incelenmesiyle aydınlatılabileceğini söyledi.

Kaynak: İHA