Amedspor forması giyen başarılı golcü Berk İsmail Ünsal, futbol kariyerine Galatasaray’ın altyapısında başladı. Daha sonra Galatasaray A takımda kariyerine devam eden futbolcu Galatasaray’ın A2 takımında birçok gole imza atarken A takımda aynı performansı gösteremedi. Galatasaray’ın A takımında beklenen performansı ortaya koyamayan futbolcu daha sonrasında sarı kırmızılı ekip tarafından Antalyaspor’a kiralandı. Gelecek vadeden futbolcudan vazgeçmeyen Galatasaray sonrasında futbolcuyu Giresunspor’a kiraladı. Giresun’da çıktığı 16 karşılaşmada 4 gol kaydeden futbolcu tekrar yuvasına, Galatasaray’a döndü.

Berk İsmail Ünsal

GALATASARAY’DA DİKİŞ TUTTURAMADI

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

İkinci kez yuvasına dönen futbolcu, sarı kırmızılı ekipte bu gelişiyle birlikte yalnızca bir karşılaşmaya çıkarken bir de gol attı. 2017-18 sezonunda Gümüşhanespor yolunu tutan oyuncu 33 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Sonrasında üç sezon formasını giyeceği Sakaryaspor’a transfer oldu.

BERK İSMAİL ÜNSAL’IN SAKARYASPOR PERFORMANSI

Sakaryaspor’da performans göstermeye başlayan genç oyuncu Berk İsmail Ünsal, üç sezon boyunca kulübün formasını terletti. Oyuncu, 98 karşılaşmaya çıkarken 41 gol atmayı da başardı. Son sezonun ardından Bodrumspor’a transferi gerçekleşen oyuncu, 36 karşılaşmada 14 gol kaydederken Esenler Erokspor’a transfer oldu. 36 karşılaşmada 14 gol atan oyuncu son olarak ise Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor’a transfer oldu. Peki Berk İsmail Ünsal’ın Amedspor performansı nasıl?

Başarılı forvet Amedspor’da bu zamana kadar 14 karşılaşmaya çıktı. 5 kez rakip ağları havalandıran oyuncu, çıktığı karşılaşmalar boyunca kırmızı kart görmez iken iki kez de sarı kart gördü.

Haber: Ejder Ediz IŞIK

Editör: Mücadele Gazetesi