Astroloji severler bugün kendilerini nelerin beklediğini merak ediyor. Astrolog Gülnihal Öztürk, 11 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sizler için yorumladı. Burçların günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Koç Burcu
Koç burçları, bugün aileniz ile vakit geçirmek. Evinizde düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal açıdan sizi huzursuz hissettiren olay ve kişilere karşı sert bir tepki oluşturabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyarak geçirmeniz gereken bir gün.

Boğa Burcu
Boğalar, bugün yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Kısa ziyaretler gerçekleştirebilir, dışarıdaki işlerinizi halledebilirsiniz.

İkizler Burcu
İkizler, bugün kazançlarınızı gözden geçirmek ve ürettiğiniz değerlerin karşılığını almak adına çaba sarf edebilirsiniz. Alışveriş yapmak, evinizin ihtiyaçlarına yönelmek veya son dakika annenize hediye almak ile ilgilenebilirsiniz.

Yengeç Burcu
Yengeçler, bugün kendi kişisel bakımınız, yaşam alanlarınızla ilgilenmek isteyeceksiniz. Duygularınızı ifade etmek, anlatmak ve anlaşılmak beklentileriniz arasında olacak. Etrafınızdaki insanlar ile ufak tartışmalar yaşanabilir. Duygusal olarak gerilimlere kırgınlık besleyebileceğiniz bir gün.

Aslan Burcu
Aslanlar, bugün iç dünyanız, çocukluğunuza, geçmişinize bir yolculuk edeceksiniz. Duygularınızı ifade etmek çok kolay olmayabilir. Duygusal yönünüzü zayıflık olarak düşünerek kendinizi diğer insanlardan soyutlayabilirsiniz. Gün içinde içsel huzursuzluğunuz artabilir. Annenizle olan bağınızı, ilişkinizi gözden geçireceksiniz.

Başak Burcu
Başaklar, bugün arkadaşlarınızla vakit geçirmek, onlardan duygusal açıdan destek almak isteyebilirsiniz. Ancak gün içinde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu
Terazi burçları, bugün aile ve iş konuları gündeminizde olacak. Ortaklarınız veya eşiniz ile aranızda tartışmalar yaşanabilir. Sakin olmakta güçlük çekebilirsiniz. Etrafınızda gelişen olaylarda dengeyi sağlamaya çalışsanız da kendi duygularınızı kontrol etmeyi başaramayabilirsiniz. 

Akrep Burcu
Akrepler, bugün uzak yolculuklar, eğitimler yeni bir şeyler öğrenmek adına harekete geçebilirsiniz. Diğer insanların özgürlüğünüzü kısıtladığı yerde bulunmak istemeyeceksiniz. Kendinizi haksızlığa uğramış hissedebilirsiniz. 

Yay Burcu
Yaylar, bugün sezgilerinizi takip edecek ve yoğun duygular hissedeceğiniz bir gün. Hayatta görme ihtimaliniz olmayan ve duygusal olarak bağınızın kesildiği insanları düşünebilir ve üzerinizde bıraktıkları duygusal etkinin derinliğine inmek isteyebilirsiniz. Harcamalar, ödemeler konusu gündeminizde olacak.

Oğlak Burcu
Oğlak burçları, bugün eşiniz ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Gün içinde gerilimli tartışmalar yaşanabilir. Beraber yaşadığınız insanlar ile beklentilerinizi dile getirmek isteyebilir ve sizden beklenilenleri dinleyebilirsiniz.

Kova Burcu
Kova burçları, bugün günlük rutinlerinizi düzenlemek isteyebilir. Çalışma hayatınızdaki insanlar ile bir araya gelip işlerinizi toparlamak adına harekete geçebilirsiniz. Etrafınızda güvendiğiniz insanlar ile ilgili hayal kırıklığı yaşadığınız olaylar gündeme gelebilir.

Ekrana sıklıkla maruz kalan çocuklarda otizm benzeri tabloya dikkat! Ekrana sıklıkla maruz kalan çocuklarda otizm benzeri tabloya dikkat!

Balık Burcu
Balıklar, bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Partnerinizle duygusal olarak çatışabilir ve gün içinde bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Yatırım araçlarınızla ilgili alacağınız acele kararlar size kayıp yaşatabilir.

Kaynak: Haber Merkezi