MÜCADELE- Final programı Bağlar İlçesi Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi ile Yenişehir İlçesi Diyarbakır Spor Lisesi arasında düzenlendi. Yapılan müsabakada Diyarbakır Spor Lisesi şampiyon olarak İlimizde düzenlenecek olan bölge finalinde ilimizi temsil edecek. İkinci olan Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi ise Baybut'ta düzenlenecek bölge finalleri müsabakalarına katılacaktır.

 

Şampiyona maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Müsabakalarda dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını; Birinci olan Diyarbakır Spor Lisesi'ne İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel Arslan, ikinci olan Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi'ne Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nüammer Uslu, üçüncü olan TED Diyarbakır Koleji'ne İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Satım Kaya ve dördüncü olan Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi'ne Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Sayın Metin Öcal takdim ettiler.

 

Finale; Bağlar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Beyoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Nüammer Uslu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel Arslan, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Sayın Metin Öcal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Satım Kaya, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim