MÜCADELE- İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu ve beraberindeki partililer Diyarbakır’ın Hani ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın yaşadığı sorunlarını genel merkezi rapor haline sunmak için notlar alan Ensarioğlu, İktidarın kendilerini sahadan koparmak için suni gümlerler oluşturduklarını söyleyerek halkın ekonomik sıkıntılarını dile getirmek için her gün sahada olacaklarını söyledi.

 

Ensarioğlu, “AKP ve cumhur ittifakı bileşenleri bizi sahadan çekmek istiyor. Halkın gerçek gündemi olan ekonomik sıkıntılarını görmezden gelerek gündemi değiştirmek için her türlü provokasyonu yapıyorlar yapacaklar ancak ne yaparlarsa yapsınlar bizi sahadan çekemeyecekler halkın ekonomik sıkıntılarını her gün dile getireceğiz.” Dedi.

 

“FAHİŞ FİYATLAR KONTROL EDİLEMEZ HALDE”

Hani’nin Şifalı Ankaris Suyu ile Saklı Cennet Aynkebir'in beldesine partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu’nun açıklamaları şöyle, “Esnafın en çok yakındığı konu, hükümetin ilgisiz duyarsız ve onları yalnız bırakması, fahiş fiyatların kontrol edilemez hale gelmesi, denetimlerin yapılmaması fiyatların neredeyse günlük değişime uğraması ve alım gücünün günden güne düşmesidir.

 

“BİNGÖL'DE YAŞANAN PROVAKASYONLAR ASLA BİZİM VE HALKIMIZIN GÜNDEMİ OLMAYACAK”

Ayrıca AKP ve cumhur ittifakı bileşenleri bizi sahadan çekmek istiyor. Halkın gerçek gündemi olan ekonomik sıkıntılarını görmezden gelerek gündemi değiştirmek için her türlü provokasyonu yapıyorlar yapacaklar ancak ne yaparlarsa yapsınlar bizi sahadan çekemeyecekler halkın ekonomik sıkıntılarını her gün dile getireceğiz. Onlar suni gündemlerle oyalanıp dursunlar, biz halkımızın geçim sıkıntısını ve esnafımızın sorunlarını her gün dile getirmeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bu durum onların günden güne erimesine sebep olurken, halkın bize göstermiş olduğu sempati ve destek onları çok korkutuyor. Bingöl'de yaşanan benzeri provakasyonlar asla bizim ve halkımızın gündemi olmayacak, bu tür provakasyonlar bizi zayıflatmaz, aksine güçlendiriyor.” Dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim