Fatih SURUÇ

MÜCADELE- Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 24 Erzincanspor- Amedspor maçında kendi takım arkadaşına yönelik şiddet hareketinden dolayı Amedsporlu Muhlis İstemi’ye 3 maç ceza ve bin 500 TL para cezası verdi. Amedspor, yaşanan olaylı maçın 11. Dakikasında Muhlis İstemi’nin kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla 24 Erzincanspor’a 5-2 mağlup olmuştu.

 

Amedapor Başkanı Selahattin Yıldırım maç sonrası yaptığı açıklamada taraftardan özür dileyerek şu paylaşımı yapmıştı: “Büyük AMEDSPOR taraftarına… Taraftarımızdan özür diliyorum bu günü yaşattığımız ve yarattığımız için. Hiç bir BAŞKAN hiçbir YÖNETİCİ hiçbir HOCA ve hiçbir FUTBOLCU bu onurlu armadan daha büyük değildir. Gereken yapılacaktır.” İfadelerini kullandı.

 

Maçın ertesi günü ise Amedspor, Muhlis İstemi, Kurtuluş Yurt, Sıddık İstemi ve Mücahit Çakır’ı süresiz kadro dışı bıraktı.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Amedspor, ligde 21 puanla 4. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz gün Ziraat Türkiye Kupası 4. Kademe maçında Antalyaspor’a 4-0 mağlup olarak kupadan elenen Amed, Pazar günü saat: 13:00’da evinde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

 

Bonus: Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur maçında Tarsus İdmanyurdu’nu son dakika attığı gollerle 3-2 mağlup ederek tur atlamıştı.

Editör: TE Bilisim