MÜCADELE- Bir otelde düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanı Müesser Güzel, STK Başkanları, İş Kadınları, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra ve Kurul Üyeleri, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Kırsal kalkınma kurum yetkilileri katıldı.

 

TOBB İl Kadın Kurulu Başkanı Zülal Koç, etkinlikte yaptığı açıklamada, bir ülkenin gelişmesi çağdaşlaşması ve kalkınmasının en önemli unsurlarından birisi kadınların toplumun her alanında güçlü biçimde var olması ve temsil edilmesi gerektiğini söyledi. Koç, “Hızla gelişen ve küreselleşen günümüz dünyasında ekonomik gelişmişlik ve kalkınmışlık ülkelerin arasındaki farkları belirleyen temel unsurdur. Bu anlamda hem ekonomik kalkınma hem de hedeflere ulaşabilmek için İş dünyasında kadınların bilgi, zeka, beceri ve girişimciliklerinin ekonomiye kazandırılması büyük bir önem arz etmektedir. Bu düşüncelerle, başta birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ve kadın girişimcilerimiz olmak üzere tüm kıymetli hanımefendilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor, kadına yönelik şiddetin son bulduğu, kadınların toplumdaki yeri ve iş dünyasındaki girişimlerinin hızla arttığı, mutlu ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi Kadın Politikaları Daire Başkanı Müesser Güzel de, böylesi güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zülal Koç’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, tüm kadınların günlerini kutladı.

 

Etkinliğe katılan davetlilere gün nedeniyle karanfil verildi.

Editör: TE Bilisim