• USD 32,28
  • EUR 35,09
  • ALTIN 2.469,59
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.767

Afrika Haberleri

Afrika haberleri ve güncel Afrika gelişmeleri, Afrika ile ilgili tüm video, Afrika fotoğrafları ve Afrika haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

İstanbul'da özel bir firmada işçi olarak çalışan Iğdırlı Erdinç Teker, iş için gittiği 7 bin kilometre uzaklıktaki Afrika ülkelerinden Ruandalı...

DİYARBAKIR

Tüm yurdu etkisi altına alması beklenen Afrika üzerinden gelen tozlar için yeni bir tarih verildi. Belediyelere de uyarılar geldi.

GÜNCEL

Afrika’dan gelen toz taşınımı için Bursa Valiliğinden uyarı geldi, görüş mesafesi düştü şehirdeki arabalar toza büründü.

GÜNCEL

Hakkari Yüksekova’da karların erimesiyle Nehil Sazlığı'nda otlanan inekler Afrika’daki bufalo sürüsünü andırıyor.

DİYARBAKIR

Meteorolojik kaynaklar hava durumu için uyarılarını yaparken Diyarbakır’da da hava sıcaklığında ciddi bir artış hafta sonu vatandaşı karşılıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Pazartesiden itibaren bahar kendini hissettirmeye başlayacakken uzmanlarda yurt geneli için uyarılarını yineliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinden geçmekte olan Dicle Nehri; Afrika’dan, Somali’den, Etiyopya ve Nil Vadisi’nden gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

GÜNCEL

Bitlis'in Güroymak ilçesindeki Budaklı kaplıcasına temizlenmeye götürülen manda ve atlar, Afrika’yı aratmayan görüntülere sahne oldu.

GÜNCEL

Afrika’da Ramazan Öztürk’le polisin ceza yazdığı sırada tanışan Dienama Dembele şimdi Türkiye’ye gelin olarak geldi.

GÜNCEL

Hayırseverliği ile bilinen ve YouTube'ta en çok aboneye sahip YouTuber olan Mr. Beast, Afrika'da 100 su kuyusu açtırdı. Daha önce...