• USD 32,23
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.416,67
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.000

Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Düğün sezonunun açılmasıyla altın fiyatlarındaki yükseliş vatandaşları imitasyon ürünlere yöneltti. Kuyumcular ise vatandaşları altın alırken dikkat etmeleri yönünde uyardı.

GÜNCEL

Siirt’te yıkamaya gönderilen halıdan 60 bin lira değerinde çıktı. Firması sahibi, teyit ettiği altınları sahibine teslim etti.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir halı yıkama fabrikasına verilen halının içerisinden altın çıktı. İşte haberin detayları...

BİSMİL

Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında, Bismilli sporcular 7 altın ve 3 gümüş madalya kazandı.

DİYARBAKIR

Güncel altın fiyatları sürekli olarak inişli çıkışlı bir grafik ortaya koymaya devam ederken uzmanlar altın alımlarında rağbetin arttığını da belirtiyor.

EKONOMİ

Değeri nedeniyle dünyanın en pahalı ürünü olan safran, gram ile satılıyor. Kilosu 600 bin liraya ulaşan safranın, gram altının fiyatıyla...

EKONOMİ

Altın fiyatındaki yükseliş düğünlerde altın takacak vatandaşların bütçelerini zorlarken, vatandaş gösterişli, gramajı hafif ürünlere yöneldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da son dönemde yaşanan çeyrek altın yokluğunda yeni bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel Mücadele’ye konuştu.

EKONOMİ

31 Mart yerel seçimlere 3 gün kala altın dolar ve Euro da sert yükselişler oldu. İşte haberin detayları…

EKONOMİ

Dolar alacakların da merakla beklediği Çarşamba günü Fed’in faiz kararı açıklanacak. Peki alınacak karar ne?

SON DAKİKA

Bakan Yerlikaya, Van’da, bir aracın içerisinde yapılan aramada 88 kilogram Yabancı Menşeli Kaçak Külçe Altın ele geçirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Diyarbakır’da da özellikle gram altın ve çeyrek altında sıkıntılar yaşanıyor vatandaşlar ulaşmakta güçlük çekiyordu Darphane sonunda harekete geçti.

EKONOMİ

Diyarbakır'da altın kıtlığı yaşanmaya başladı, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklamalar geldi.

GÜNCEL

Yatırımcıların gözdesi olan altın geçtiğimiz sene yüzde 78 kazanç sağlarken Diyarbakır’da dahil 81 ilde bir karar alındı. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da altın alacak vatandaş ve esnafın mağdur olmaması için Kuyumcular Odası’ndan açıklamalar geldi.

GÜNCEL

Bursa'nın İznik ilçesinde yapılan erken erik hasadı dikkat çekiyor. Üretilen eriğin kilosu çeyrek altınla yarışıyor.

EKONOMİ

Diyarbakırlı vatandaş yatırımlarını altında biriktirerek değerlendirirken altın ithalatını dengelemek için kota uygulaması gelmişti. Şimdiyse yeni karar geldi.

EKONOMİ

Diyarbakır’da vatandaşlar kriz döneminde altın alımlarına yatırım yaparak güvenli limanda kalmayı tercih ederken uzman isimden de uyarı geldi.

GÜNCEL

Batman’da yapılan arama çalışmaları sonucu emniyet müdürlüğü tarafından yasa dışı olarak ülkeye getirilen yedi milyon liralık külçe altın ele geçirildi.

EKONOMİ

Diyarbakır’da yatırım aracı olarak vatandaşların birçoğu altını ilk sıraya koyarken kuyumcularda da özellikle çeyrek altın hususunda bir daralma görülüyordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yatırımcılar altına hücum ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’te gram altının 3 bin liraya çıkacağı tarihi açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da faaliyet gösteren bir kuyumcunun atölyesinde eğitim gören 14-21 yaş arasındaki çocuklar, yaptıkları altın ürünleri Avrupa, Asya ülkelerine ihraç ediliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 450 kuyumcu esnafı satacak çeyrek ve cumhuriyet altını bulamıyor. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da altın fiyatları arttı kuyumcular çeyrek altın bulamadı. Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde önce bir kuyumcu dükkanına giden kadın, cebindeki sahte bilezikle altın bileziği değiştirmeye çalıştı.

DİYARBAKIR

DİKO Başkanlığı, Diyarbakır’daki kuyumcu esnafını ve vatandaşları dolandırıcılığa karşı uyardı. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da altın alma bahanesiyle girdiği kuyumcu dükkanında 7 bin TL’lik yüzüğü el çabukluğuyla çalan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yatırımlarını altına yapan vatandaşlar piyasa araştırmaları yaparken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’te gram altında açıklama geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da altın ve dolar yatırımı yapanların dikkatine. Selçuk Geçer altı bin lirayı vurguladı ne zaman yükseleceğini açıkladı.

EKONOMİ

Adana’nın Kozan ilçesinde bu yıl dalında kalan ve para etmeyen narenciye için bakın nasıl bir çözüm buldular...