• USD 32,24
  • EUR 35,15
  • ALTIN 2.469,71
  • BİST100 10.178
  • BTC 66.065

Amedspor maçı Haberleri

Amedspor maçı haberleri ve güncel Amedspor maçı gelişmeleri, Amedspor maçı ile ilgili tüm video, Amedspor maçı fotoğrafları ve Amedspor maçı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Fenerbahçe’nin eski efsane kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın Amedspor maçına gideceği iddia edilmiş ancak maça gelmemişti. Peki Yıldırım neden gelmedi?

AMEDSPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi duyurdu, Amedspor maçı için LED ekranların kurulacağı açıklandı. Peki ekranlar nereye kurulacak?

AMEDSPOR

Menemen FK'yı sahasında konuk edecek olan Amedspor'da maç öncesi açıklama geldi. Bilet satışları saat kaçta başlayacak?

AMEDSPOR

Hava yoluyla Diyarbakır’a gelen Menemen FK kafilesi, İzmir hazırlıklarını tamamlarken maç öncesinde de açıklamalar geldi.

AMEDSPOR

Şampiyonluk maçı olacak Amedspor Menemen maçı için bilet fiyatları belli oldu. Peki maçın bilet fiyatları kaç lira?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un kalesi bu kez Aykut Özer’e emanet değil. Peki Amedspor’da kimler sahaya çıkacak?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor sahasında Iğdırspor'u konuk etmeye hazırlanırken stada gidemeyenler de maçın nereden yayınlanacağını merak ediyordu.

AMEDSPOR

Diyarbakır CHP 28. Dönem Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor maçı için Diyarbakır Stadyumuna gitti coşkuyla karşılandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır'da sahasında Iğdırspor'u konuk edecek olan Amedspor maçı için on binler stadyumda yerini alırken, beyaz tülbentli kadınların toplu duası ise...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Iğdırspor'u ağırlamaya hazırlanırken maç öncesi hem uyardı hem güldürdü. İşte haberin detayları...

AMEDSPOR

Amedspor bu hafta sonu Pazar günü Iğdırspor’u sahasında ağırlamaya hazırlanırken maçın ne zaman ve nerede yayınlanacağı da merak ediliyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Kastamonuspor maçı TFF Youtube kanalından naklen yayınlanmıştı.

DİYARBAKIRSPOR

Amedspor maçı sonrası büyük sevinç yaşanan Diyarbakır’da şimdi sporseverler Diyarbakırspor maçını merak ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un Kastamonuspor’a konuk olduğu maçı dün TFF canlı olarak naklen yayınlamıştı. Peki maçı kaç kişi izledi?

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda Kastamonuspor Amedspor arasındaki liderlik mücadelesini Amedspor kazanırken farkı da altıya çıkardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıkarken karşılaşmanın da ilk yarısı 1/0'lık üstünlükle bitti.

AMEDSPOR

Sezon başından bu yana en istikrarlı forma giyen futbolcular arasında yer alan Batuhan Tur, Amedspor’un bugünkü maçında yer almayacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un şampiyonluk için kritik olan Kastamonuspor maçı için Van Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde canlı yayınlayacaktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır Kent Meydanı nerede? Kent Meydanına nasıl ve nereden gidilir? Amedspor maçı için taraftar merak ediyordu işte yanıtı…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedpsor'un taraftarları maç günü formalarını giyip şehrin içinde gezdiler. Minik taraftarlarda maça hazırlar.

AMEDSPOR

Diyarbakır Çınar Belediye Eşbaşkanı Semra Akyüz, Kastamonuspor-Amedspor maçını Nujiyan Parkı’nda canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un şampiyonluk yolundaki en önemli maçının canlı yayını konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

AMEDSPOR

Amedspor geçtiğimiz hafta sahasında İnegölspor'u ağırladığı karşılaşmada üç puanı beş golle almayı başarmıştı. Ancak maça dair TFF kararı da bugün...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor deplasmanda Kastamonuspor'la oynayacağı ligin en kritik maçı için TFF'den de karar geldi.

AMEDSPOR

TFF, şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u “saha olayları” nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, dün sahasında İnegölspor'u konuk ederken karşılaşmadan üç puanı almayı da başardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır kulübü Amedspor bugün sahada İnegölspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Kulüp, karşılaşma öncesi uyarılarını yapmaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Şampiyonluk yolunda çıktığı bu son maçların her birini ayrı birer final karşılaşması gören Amedspor'da son uyarı kulüp başkanı Aziz Elaldı'dan...

AMEDSPOR

Diyarbakır'da vatandaşlar bu Pazar önce Amedspor için kritik olan İnegölspor karşılaşmasını akşamda Süper Kupa finalini merakla takip edecek.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Pazar günü nasıl bir hava bekliyor olacak? İşte meteoroloji uzmanı uyarılarını yaptı, hava tahminlerini açıkladı.