• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın da yer aldığı 35 ilde TOKİ 298 arsasını satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

SON DAKİKA

Ankara'da kendisinden boşanan eski eşinin iş yerini basan kadın, adamı tartaklayarak tokatladı. Detaylar haberimizde...

DİYARBAKIR

Türkiye’de göç oldukça yoğun olurken Diyarbakır’ın yüzde kaçı yerli? İşte illerin yerli nüfus oranları…

AMEDSPOR

TFF 1. Lig’in 9.Haftasında Amedspor, başkent temsilcisi Gençlerbirliği deplasmanında sahaya çıkacak.

SON DAKİKA

Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan otobüs Aksaray-Ankara karayolunda yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 6 ölü ve çok...

GÜNCEL

Ankara'nın Çubuk ilçesine mevsimin ilk karı yağdı, Alveren Yaylası beyaza büründü. Valilikten zirai don uyarısı yapıldı.

SON DAKİKA

Ankara'da dolmuşta 17 yaşındaki kızı tacizde bulunan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Detaylar haberde...

SON DAKİKA

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu trafik kazası geçirerek, hayatını kaybetti. Peki, Betül Önderoğlu kimdir,...

SON DAKİKA

Ankara Barosu'nun 68'inci Olağan Genel Kurulu'nda Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar ile Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu arasında kavga çıktı.

SON DAKİKA

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hasan Kamış, halı çırpma nedeniyle tartıştığı komşuları Hazal Gencer'i (33) bıçaklayarak öldürdü, eşi Vedat Gencer'i yaraladı.

POLİTİKA

Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları, Çin Halk Cumhuriyeti’nin75. yıl kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katıldı.

DİYARBAKIR

Mansur Yavaş’ın başkanlığını yaptığı Tarihi Kentler Birliği Eylül ayı encümen toplantısı gerçekleştirildi Sur Belediyesi’nden Adnan Örhan’da katıldı.

SON DAKİKA

İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesinin yankıları sürerken benzer bir haber de Ankara'dan geldi.

SON DAKİKA

Elazığ-Ankara seferini yapacak olan Anadolu Jet uçağının pilotu "Uçuş sürem doldu" dedi, yolcular yaşadığı mağduriyetten dolayı resmen ateş püskürttü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Albay Naim Tavlı, Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Albay Tavlı kimdir, nerelidir?

SON DAKİKA

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Yardımcılığı olarak görev yapan Jandarma Albay Naim Tavlı, Ankara’da yaşamını yitirdi. Peki, Albay Naim kimdir, nerelidir?

SON DAKİKA

Ankara-Hakkari seferini yapan AJet yolcu uçağı, olumsuz hava şartları nedeniyle pistten çıkıp çamura saplandı, Uçakta Şemdinli ve Esendere Belde belediye...

SON DAKİKA

Ankara'da eşi Döne Bozdemir'i (44) sırtından tabanca ile vurarak öldüren Gafer Bozdemir (46) hakkında şok eden gerçek ortaya çıktı.

BAĞLAR

Türkiye’nin en tehlikeli beş mahallesi diye yayınlanan bir videoda ilk beş yer arasında Diyarbakır’ın bu ilçesi de yer aldı.

DİYARBAKIR

Yurt genelinde konut fiyatlarında yaşanan düşüşler satışları da artırdı Ağustos ayı içerisinde Diyarbakır’da satılan konut sayısı da belli oldu.

SON DAKİKA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Cafer Bozdemir, boşanma aşamasındaki eşini metro merdivenlerinde tabancayla sırtından vurarak öldürdü.

DİYARBAKIR

İSİG’in hazırladığı rapora göre, Diyarbakır’ın da aralarında yer aldığı 37 ilde son bir yıl içerisinde 66 çocuk işçi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Anneannesini öldüren eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında kamu davası açıldı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nin yıllık bütçesi belli oldu. Peki OVP kapsamında üniversiteye yapılacak bütçe ödeneği ne kadar?

EKONOMİ

Türkiye’de yaşam maliyeti hızla artış gösterirken asgari ücretin de bu maliyetler karşısında eridiği uyarısı yapıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Ankara Mamak’ta Diyarbakırlı bir şahıs tarafından 3 çocuklu Gloria Maria Güleç’in bir kadının kaçırıldığı iddia edildi, şehrin birçok yerine afişler...

DİYARBAKIR

Türkiye’nin en zeki illerinin belli oldu listeye göre, Diyarbakır’ın sıralaması da belli oldu. Havasından mı suyundan mı bilinmez işte en...

SON DAKİKA

Diyarbakır Narin bulundu mu? Narin Güran'ı arama çalışmalarının bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ankara’dan gelip Eğertutmaz Deresi’ne dalgıçlar daldı.

DİYARBAKIR

Türkiye’de nüfusa oranla en fazla cami Kastamonu’da yer alırken sayı olarak ise İstanbul listenin başında yer aldı. Peki Diyarbakır’da kaç...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da HDP il binası önünde eylem yapan anneler, 3 Eylül günü Ankara’da DEM Parti önünde eylem yapma kararı aldı.

Resmi İlanlar