• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Bakan Haberleri

bakan haberleri ve güncel bakan gelişmeleri, bakan ile ilgili tüm video, bakan fotoğrafları ve bakan haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Anneannesini öldüren eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında kamu davası açıldı.

POLİTİKA

Bir dönem Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış olan Erdoğan Bayraktar’ın sosyal medyadan “köy” çıkışı gündem oldu.

POLİTİKA

Eski Devlet Bakanı ve eski Diyarbakır Milletvekili Salih Sümer tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum deprem illerini ziyaret ederken her ay kaç konut yapılacağını da duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye geçtiğimiz yıllar itibariyle dünyada “Gri Liste”ye alınan ülkeler arasında yerini alıyordu. Peki gri liste nedir?

GÜNCEL

Kurban Bayramı öncesi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya emniyet ve jandarma ekiplerinin kaç aracı denetlediğini açıkladı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı ödemelerini bayram öncesine aldıklarını duyurdu.

YAŞAM

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi beklenen illeri yayınlayan Bakan Özhaseki, uyarılarda bulundu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Tunceli'nin Munzur Çayı’nı paylaşarak açıklamalar yaptı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle çalışan annelere 325 euro destek verileceğini açıkladı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak köpeklerinin sayısının kaç milyon olduğunu açıkladı. Peki Türkiye'de kaç sokak köpeği var?

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli memur sayısını açıkladı. Peki Türkiye’de kaç bin engelli memur var?

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ayki Evde Bakım Yardımı parasını da hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

EKONOMİ

Emekliler refah payı zammı için açıklama beklerken Bakan Işıkhan gazetecilerin sorularını yanıtladı temmuz ayını işaret etti.

GÜNCEL

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan açıklama geldi.

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arıyorum diyenler İŞKUR’a gelsin dedi alımları duyurdu.

YAŞAM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu.

EKONOMİ

Konut sahipleri ve kiracıların merak ettiği konuların başında gelen yüzde 25 sınırı bitti mi? İşte ayrıntıları…

POLİTİKA

Gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin seçim sonrasında 3 bakanın değiştirilebileceğini iddia etti. İşte haberin detayları…

Resmi İlanlar