• USD 32,22
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.503,30
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.097

Bakan Haberleri

bakan haberleri ve güncel bakan gelişmeleri, bakan ile ilgili tüm video, bakan fotoğrafları ve bakan haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ayki Evde Bakım Yardımı parasını da hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

EKONOMİ

Emekliler refah payı zammı için açıklama beklerken Bakan Işıkhan gazetecilerin sorularını yanıtladı temmuz ayını işaret etti.

GÜNCEL

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan açıklama geldi.

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arıyorum diyenler İŞKUR’a gelsin dedi alımları duyurdu.

YAŞAM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu.

EKONOMİ

Konut sahipleri ve kiracıların merak ettiği konuların başında gelen yüzde 25 sınırı bitti mi? İşte ayrıntıları…

POLİTİKA

Gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin seçim sonrasında 3 bakanın değiştirilebileceğini iddia etti. İşte haberin detayları…

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara’da Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

GÜNCEL

Diyarbakır’da engelli ve yaşlı vatandaşların aylıklarının hesaplara yatırıldığını Bakan Göktaş duyurdu. Peki ne kadar yatırıldı?

DİYARBAKIR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi duyurdu Diyarbakır Ankara Turistik Trenin tarihini açıkladı.

DİYARBAKIR

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyarbakır Valiliği Eğil Kaymakamlığı ve Eğil Belediyesi’nin Eğil ve Dicle Nehri Çevre Düzenleme Projesi için konferans...

DİYARBAKIR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır duyurdu Diyarbakır’ın da dahil olduğu deprem illerine destek ödemeleri bugün başladı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G teknolojisi için açıklamalar yaptı, ne zaman geçileceğini duyurdu.

GÜNCEL

Diyarbakır’da emeklilerin de beklemekte olduğu bayram ikramiyeleri için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan açıklama geldi.

EKONOMİ

Diyarbakır’daki çiftçilerin de istifade edeceği destek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından duyuruldu. İşte detayları…