• USD 32,36
  • EUR 34,72
  • ALTIN 2.392,14
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.498

CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

AMEDSPOR

MHP’nin Kayseri milletvekili olan Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Amedspor’a tebrik mesajına soruyla yanıt verdi.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da CHP Sur Belediye Başkan adayı olan Abdülkadir Bedir, evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Somaspor maçı sonrası üç puan alarak şampiyonluğunu ilan etmiş, birbiri ardına da tebrik mesajları gelmişti.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz haftalarda asgari ücrete ara zam yapılmayacak diyerek tartışmaları sonlandırmıştı.

POLİTİKA

Diyarbakır’da AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları'ndan istifa eden 20 kişinin CHP'ye geçtiği iddialarına AK Parti’den yalanlama geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 23 Nisan kutlamaları sebebi ile sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde yaşanan ‘’Bayrak Kaldırıldı İstiklal Marşı okunmadı’’ iddiaları sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan açıklama gelmişti.

AMEDSPOR

Diyarbakır CHP 28. Dönem Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor maçı için Diyarbakır Stadyumuna gitti coşkuyla karşılandı.

POLİTİKA

DEM Parti'nin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı belli oldu. İşte DEM Parti’nin bayramda ziyaret edeceği partiler...

POLİTİKA

CHP’nin kazandığı İstanbul Sancaktepe Belediyesi’nde seçimi “jakuzi” tartışması gündem oldu. İşte yaşananlar ve sonrası…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde haklarında açılan bir soruşturma nedeniyle ifadeye götürülen askerler, üzeri brandayla kapatılmış bir kamyonet kasasına bindirilmesine tepki gösterdi.

POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu, seçim sonuçlarına yapılan itirazları görüşmek üzere toplandı. İşte haberin detayları...

POLİTİKA

Ardahan'da CHP adayı Faruk Demir'in kazandığı seçimin iptal edilmesi kararı, İl Seçim Kurulu tarafından yeniden değerlendirildi.

POLİTİKA

Yerel seçimlerde AK Parti'nin kazandığı Bursa Yıldırım Belediyesi'nde MHP'li bir belediye meclis üyesi, CHP'li bir meclis üyesine saldırarak burnunu kırdı.

POLİTİKA

Ardahan'da CHP’nin yüzde 45.06 ile kazandığı seçim Ak Parti’nin itirazları sonucu iptal edildi. Seçim, 2 Haziran'da yeniden yapılacak.

POLİTİKA

CHP'nin 4 oy farkla kazandığı Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinde seçimlerin yenilenmesine karar verildi.

POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel: “Diyarbakır'dan gidip bir başvuruyla bunu iptal ettirmek, Van halkının iradesini hiçe saymak, ona pusu kurmaktır” dedi.

POLİTİKA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilen seçim sonuçlarına bugün itiraz etmeye hazırlanıyor.

POLİTİKA

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, İstanbul Bakırköy’de Belediye Başkanlığı’nı, resmi olmayan sonuçlara göre bir kadın kazandı.

POLİTİKA

Yerel seçimlerin yapılması sonrası Diyarbakır ve 13 ilçesinde DEM Parti açık ara farkla belediyeleri almayı başarırken kayyım ataması merak edildi.

POLİTİKA

Türkiye 31 Mart'ta sandığa gitti. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi 37.74 oy oranı ile Türkiye'de 1'nci parti oldu. ...

POLİTİKA

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye genelindeki yerel seçim sonuçlarının ortaya çıkması ardından sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

POLİTİKA

CHP, bugün Bursa'da gerçekleşen yerel seçimlerde aldığı yüzde 47.54 oyla seçimi önde götürüyor. Ayrıntılar haberimizde...

POLİTİKA

CHP, bugün gerçekleşen yerel seçimlerde aldığı yüzde 48.68'lik oyla, AK Parti'nin yönettiği Adıyaman Belediyesi'ni kazandı.

POLİTİKA

31 Mart 2024 Tunceli seçim sonuçları merak ediliyor. Tunceli'de hangi parti, ne kadar önde? DEM Parti, yıllar sonra Tunceli'de sürpriz...

POLİTİKA

31 Mart 2024 yerel seçimleri yurt genelinde birbirinden ilginç ve beklenmeyen sonuçları ortaya çıkarırken bir çıkışta DEVA Partisinden geldi.

GÜNCEL

Bugün 81 ilde gerçekleşen yerel seçimlerde siyasi parti liderlerinin nerede oy kullanacakları merak konusu oldu. İşte liderlerin oy kullanacağı sandıklar…

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimler için son düzlüğe girilirken Halk TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel...

POLİTİKA

8 yıl sonra yerel seçim için sahaya inen Leyla Zana, CHP'yi eleştirdi: ‘Oyunu bana ver ama görünmez ol.’ Hayalet değiliz...