• USD 32,22
  • EUR 35,03
  • ALTIN 2.505,28
  • BİST100 10.968
  • BTC 70.880

Depremzede Haberleri

depremzede haberleri ve güncel depremzede gelişmeleri, depremzede ile ilgili tüm video, depremzede fotoğrafları ve depremzede haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde evi ağır hasar alan 62 yaşındaki Nurhan Gürdal, bez bebek, çanta ve örgü modelleri yaparak geçimini sağlıyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde depremde evi yıkılan depremzede bir kadın çiğköfte satarak hem çocuğunun okul masrafları hem de geçimini sağlıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Maraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar, kaldıkları konteyner kentte iftara hazırlık yapıyor.

GÜNCEL

Hatay’da depremin ilk günlerinde enkaz altındaki vatandaşları yaşatmak amacıyla görev alan sağlıkçı Havva Aydanur Ertuğrul verdiği sözü tutmaya çalışıyor.

GÜNCEL

Muş'un Varto ilçesinde 1966 yılında meydana gelen depremin üzerinden 58 yıl geçmesine rağmen yaralar hala sarılmadı.

GÜNCEL

Adıyaman’da Maraş merkezli deprem sonrası yıkım çalışmaları devam ederken aynı zamanda konut yapımları da sürüyordu.

GÜNCEL

Maraş merkezli deprem sonrası çalışmalar devam ederken Adıyaman milletvekili Mustafa Alkayış da Örenli Mahallesinde yapımı sürmekte olan konutları gezdi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası enkazlardan çıkarılan kedilere, ‘enkaz’ ismini veren depremzede vatandaş kedilere gözü gibi bakıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde depremzedelerin kaldığı konteyner kentte çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında 2 konteynerde hasar oluştu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kurulan konteyner kentteki çocukları eğlendirmek için yola koyulan gönüllü gençler, Mobil Gençlik Merkezi aracıyla çocuklarla birlikte oyun istasyonları oluşturarak...