• USD 32,26
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.392,44
  • BİST100 10.311
  • BTC 62.550

Dere Haberleri

Dere haberleri ve güncel Dere gelişmeleri, Dere ile ilgili tüm video, Dere fotoğrafları ve Dere haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Meteoroloji uyarılarını yapmış Şırnak'ta etkisini hissettiren selde can veren hayvanların yanı sıra mahsur kalan bir vatandaş da olmuştu.

SON DAKİKA

Van Gevaş’ta oyun oynadığı sırada dereye düştüğü öğrenilen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Muş’un Korkut ilçesinde 7 yaşındaki çocuk, dereden karşıya geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak sürüklendi. Dereden kurtarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde serinlemek için dereye giren 13 yaşındaki Fevzi Güçtemur boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON DAKİKA

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil dereye uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Hakkari'nin Durankaya beldesinde sel nedeniyle debisi yükselen dereye düşen Ali Üzüm, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Ceylanpınar’da sağanak yağıştan taşan dereden karşıya geçerken sel sularına kapılan Davut Kara'nın, 10 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

GÜNCEL

Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre’de derelerin taşması sonucu yaşanan selde...

SON DAKİKA

Şanlıurfa'da taşan dereden karşıya geçmeye çalışan üç kadın güçlükle kurtarılırken, yanlarındaki Davut Kara (13) ise akıntılı suda kayboldu.

GÜNCEL

Muş’ta 2 gündür etkili olan yağışlar nedeniyle Yoncalıöz köyünde dere taşması sonucu bazı evler, ahırlar ve tonlarca saman sular altında...

GÜNCEL

Mardin'de 13. yüzyılda Artukoğulları tarafından yapıldığı kabul edilen tarihi Taş Köprü'nün (Dunaysır Köprüsü) yağmurla birlikte debisi yükseldi.

SON DAKİKA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı İran sınırında yer alan Onbaşılar köyünün Ağaçlı mezrasında etkili olan sağanak nedeniyle Hirmin Deresi’nin taşması sonucu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde çırpı toplamaya giden 50 yaşlarındaki Cemile Altınkılıç, dengesini kaybederek dereye düşerek hayatını kaybetti.