• USD 32,27
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.466,32
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.100

Eylem Haberleri

Eylem haberleri ve güncel Eylem gelişmeleri, Eylem ile ilgili tüm video, Eylem fotoğrafları ve Eylem haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Kobane Davası’nda siyasetçilere verilen cezalar Diyarbakır’ın Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde yapılan yürüyüşlerle protesto edildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Batman, Mardin ve Kars’ta; gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eylemleri...

SON DAKİKA

Van Valiliği, kentte toplantı ve gösteri yürüyüşü gibi eylemlerin 10-15 Mayıs tarihleri arasında 6 günlüğüne yasaklandığını duyurdu.

GÜNCEL

Batman’da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla oturma eylemi düzenlendi.

POLİTİKA

Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa ve Mardin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerine dikkati çekmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

GÜNCEL

Hakkari’de 2007’den beri devam eden maden çalışma faaliyetlerine karşı köy sakinleri eylem başlattı. İlk nöbeti köy sakinlerinden oluşan 40 kişilik...

SON DAKİKA

Diyarbakır'da bombalı eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla tutuklanan 2 sanık hakkında 31'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yarın "Aksa Tufanı'na Destek Yürüyüşü" düzenlenecek. İşte programın güzergah ve detayları…

DİYARBAKIR

DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü, halkı Van’a destek olmak adına her akşam saat 21.00’da ses çıkarma eylemi ile protestoya çağırdı.

SON DAKİKA

DEM Parti, YSK'nın Van Büyükşehir Belediyesi’ne mazbata vermemesini Diyarbakır'da protesto etti. Çıkan arbedede çok sayıda kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 50 köyün sular altında kalacağı Geliyê Godernê eylem yapıldı, Silvan Barajı çalışmalarının durdurulması istendi.

DİYARBAKIR

Mezopotamya Ekoloji Hareketi, sular altında kalacak olan Geliyê Godernê'deki Silvan Barajı çalışmalarının durdurulması için eylem yapacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işçileri, Dağkapı Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

KESK Diyarbakır Şubeler Platformu, birçok emekçinin mahkeme kararına rağmen görevlerine iade edilmediğini belirtti.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının bir araya gelerek sorularını dile getirdiler. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği’nin duyurduğu sekiz günlük yasak bugün başladı. Peki, Diyarbakır’da ne gibi yasaklar uygulandı?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Ofis semtinde binlerce kişi Filistin’e destek vermek amacıyla yürüdü. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

HÜDA PAR Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen binlerce çocuk yaptıkları yürüyüşle İsrail’in Gazze’de yönelik saldırılarını protesto etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Ahmede Hani Caddesi üzerinde toplanan binlerce kadın, Filistin'e destek sloganları atarak yürüyüş yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi öğrencileri ve sağlık çalışanları, Gazze'deki saldırılara dikkat çekmek için ‘Sessiz Yürüyüş’ gerçekleştirdi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da öğrenciler ve sağlık çalışanları yarın (16 Aralık Cumartesi) saat 14.00’da 'sessiz yürüyüş' eylemi düzenleyecek. 

GÜNCEL

Urfa Valiliğinden, Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil fabrikasında yaşanan gözaltılar ile ilgili açıklama yapıldı.

GÜNCEL

Urfa’da 15 gündür yapılan eylemlerde 92 kişi yaşanan gerginlikten dolayı gözaltına alındı. Gözaltına tepki gösterenlere müdahale edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir araya gelen doktorlar, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına protesto etmek için Sur ilçesindeki Dört Ayaklı Minare’den başlayarak, farklı dillerde...

GÜNCEL

Batman’da izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle müdahale edildi. Müdahale sonucu terör propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınanlar var.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da HÜDA PAR İl Gençlik Kolları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Tekbir getirilerek yapılan yürüyüşte, “Diyarbakırlı gençlerden...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, Amed Emek Demokrasi ve Sağlık Platformu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konsey üyelerinin dün (30 Kasım) mahkeme kararıyla görevden...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kayıp yakınları ve İHD, bu hafta faili meçhuller ve gözaltında hayatını kaybeden kadınlar için eylem yaptı.

GÜNCEL

Van Valiliğinden, kentteki gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 4 gün yasaklandığı duyuruldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kimliği belirsiz bir grup, İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posterini Zerzevan Kalesi'ne astı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Zerzevan...