• USD 32,25
  • EUR 34,68
  • ALTIN 2.395,84
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.149

Hakkari Haberleri

Hakkari haberleri ve güncel Hakkari gelişmeleri, Hakkari ile ilgili tüm video, Hakkari fotoğrafları ve Hakkari haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Hakkari’nin Şemdinli Derecik karayoluna bir kaya düştü seyir halindeki taksici Cafer Atalay son anda kurtulmayı başardı.

SPOR

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kadınlar 2’nci Ligi’nde Şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı...

YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıla olan dağ keçisi, yaralı olarak bulunduğu Hakkari’den Van’a tedavi için götürüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Hakkari arasının kaç kilometre olduğu aranan konular arasında yerini alıyor. Peki iki şehir arası mesafe ne kadar?

GÜNCEL

Hakkari’de 2007’den beri devam eden maden çalışma faaliyetlerine karşı köy sakinleri eylem başlattı. İlk nöbeti köy sakinlerinden oluşan 40 kişilik...

AMEDSPOR

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Diyarbakır’da ağırladığı Hakkari temsilcisini 3-1 mağlup etti. Bu galibiyet ile Amedspor, ligde 11’inci sıraya yükseldi.

SON DAKİKA

Hakkari’de meydana gelen heyelan nedeniyle küçükbaş hayvanlar toprak altında kaldı. Ekipler, iş makinesi yardımıyla çalışma başlattı.

GÜNCEL

Yaz aylarının gelmesine doğru Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yılan Pınarı bölgesinde bürü halinde güneşlenen yılanlar Brezilya’nın Yılan Adası’nı andırdı.

GÜNCEL

Hakkari Yüksekova’da karların erimesiyle Nehil Sazlığı'nda otlanan inekler Afrika’daki bufalo sürüsünü andırıyor.

EKONOMİ

Hakkari merkez ve ilçelerinde doğal olarak yetişen ve ‘yayla muzu’ olarak da adlandırılan uçkun, tezgahlarda yerini aldı. İşte fiyatı…

SON DAKİKA

Van- Yüksekova karayolu, Yeniköprü mevkiinde yaşanan heyelan sonrası yeniden kapandı. Heyelan sonrası yolun açılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

YAŞAM

Hakkari’de çoban bulamayan besiciler, İran’dan çoban getirdi. İranlı çobanlar, aylık 40 bin lira alacak.

SON DAKİKA

Hakkari’de hayvancılıkla geçimini sağlayan Bedel Akar’ın ahır olarak kullandığı mağaraya dadanan kurtlar, 30 küçükbaş hayvanı boğdu.

GÜNCEL

Hakkari'de freni boşalan araç, bir evin duvarını yıkarak içeri girdi. Can kaybının olmadığı kazada, her iki tarafın da birbirinden şikayetçi...

GÜNCEL

Van, Hakkari Hakkari ile birçok Orta Doğu ülkesinde akşam saatlerinde gökyüzünde görülen gizemli ışık, kısa süreli paniğe neden oldu.

SON DAKİKA

Van-Hakkari karayolunda etkili olan sağanak yağış nedeniyle karayolunun üç noktasında heyelan meydana gelirken, bazı mahallelerde su baskınları yaşandı.

SON DAKİKA

Hakkari'nin Durankaya beldesinde sel nedeniyle debisi yükselen dereye düşen Ali Üzüm, hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Hakkari’de akşam saatlerinden beri sağanak devam ederken, kentin etrafını saran dağlar da nisan ayında yeniden beyaza büründü.

SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova’da 2 gündür etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı.

SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova’da heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu bir köyün şehirle bağlantısı kesildi. İşte detaylar…

GÜNCEL

Hakkari’nin yüksek kesimlerinde hayvancılık yapan besiciler, Nisan ayına sayılı günler kala bitmeyen kış zorluğuyla mücadele ederek hayvanlarına bakıyorlar.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ve çevresine yağış uyarıları gelirken doğusunda da kar yağışlarının beklendiğini meteoroloji uzmanı açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA

Şırnak - Hakkari karayolunun Uludere ilçesi yakınlarında sağanak nedeniyle yolda çökme ve çatlaklar meydana gelince yol ulaşıma kapatıldı.

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre en genç ve en yaşlı iller belli oldu. Peki listede hangi iller...

GÜNCEL

Hakkari, Şırnak, Van, Bitlis, Bingöl ve Sivas'ta etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün...

GÜNCEL

Hakkari Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle yükseköğretim hariç tüm eğitim kurumları 1 gün daha tatil edildi.

SON DAKİKA

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli, Hakkari-Çanaklı’da 3.4 şiddetinde bir deprem yaşandığını duyurdu.

SON DAKİKA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı İran sınırında yer alan Onbaşılar köyünün Ağaçlı mezrasında etkili olan sağanak nedeniyle Hirmin Deresi’nin taşması sonucu...

SON DAKİKA

Hakkari-Şırnak karayolu çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı. Çığ nedeniyle yol çift yönlü olarak kapandı. İşte detaylar…