• USD 32,29
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.403,88
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616

Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Zorunlu mevsimlik işçiliği nedeniyle Şanlıurfa'dan Hatay'a giden mevsimlik işçilerin zorlu mesaisi sürüyor. Günde çift vardiya sisteminde 12 saat çalışarak ortalama...

GÜNCEL

Muş ve Hatay'dan sonra Elazığ'da da insana benzer uçan cisim görüldü. Cismin ne olduğu ise merak uyandırdı.

SON DAKİKA

Hatay Defne’de büyükbaş hayvanlara saldıran köpeğin kuduz olduğunun tespit edilmesinin ardından 2 mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı.

SON DAKİKA

Hatay’’da sabah namazı için camiye giden imam Hasan İnci, silahlı saldırıya uğradı. Yaralı imam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜNCEL

Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.

EKONOMİ

Diyarbakırlı işçilerin Hatay’daki zorlu maydanoz hasadı sürüyor. Zorlu koşullar altında günde 1500 lira yevmiye alan işçiler, 4 dönüm arazi hasat...

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkımlar meydana gelirken TOKİ'nin yanı sıra BAYKAR'da konut seferberliğine başlamış, 1.012 konut için harekete...

GÜNCEL

Örümcek adam kostümüyle Diyarbakır dahil bir çok ili gezen Ayaz Koç, gittiği Hatay'da camiden çıkarıldı. Detayları haberimizde...

GÜNCEL

Hatay’da vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi deprem mezarlığında buruk bir bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

YAŞAM

Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezen Ayaz Koç, Hatay’da depremzede çocuklara moral oldu. Ayaz, Diyarbakır’a da gelmişti.

POLİTİKA

Hatay’da Hilda Cöcen Koku, seçimlerde 5 erkek rakibine karşı verdiği kıyasıya mücadeleyi en yakın rakibine 300 oy fark atarak 1....

POLİTİKA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilen seçim sonuçlarına bugün itiraz etmeye hazırlanıyor.

GÜNCEL

Hatay’da elektrik kablo tesisatının yenilenmesi esnasında yapılan kazı çalışmasında işçiler evin bahçesinde lahit buldu.

SON DAKİKA

Hatay'da dün yaşanan kazada TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitiren aynı aileden 2’si çocuk 6 kişi, yan yana toprağa verildi.

GÜNCEL

Depremin vurduğu Hatay’ın enkaz sokaklarında Ramazan davulculuğu yapan Sabit Erdoğan, vatandaşları at arabası üzerinde davul çalarak sahura kaldırıyor.

SON DAKİKA

Hatay Dörtyol’da meydana gelen kazada aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. İşte kazanın detayları…

POLİTİKA

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti. Parti, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

GÜNCEL

Kış mevsiminin bitmesi ile beraber arılar da erken mesaiye başlayarak Hatay’daki depremzedelere umut oldu.

GÜNCEL

Urfa’da birbirlerine kavuşabilmek için memleketlerini bile değiştirmeyi göze alan çift birçok engeli aştıktan sonra son engellerini de aşmayı başardı.

GÜNCEL

Hatay Arsuz'da amatör bir balıkçının oltasına 18 kilo ağırlığındaki balığın gelmesi balıkçıyı sevindirirken ortaya çıkan görüntüler vatandaşları gülümsetti.

GÜNCEL

Hatay’ın Samandağ ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kadın bacağından yaralandı. Olay 10 gün kadar önce yaşandı.

GÜNCEL

Hatay’dan Urfa’ya kadar uzanan üç yıllık aşk hikayesi birçok engeli aşmayı başardı fakat tekerlekli sandalyeye takıldı.

GÜNCEL

Maraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Hatay’da Erdoğan Akın kentte bulunan konteynerleri boyadı hayatı renklendirdi.

GÜNCEL

Hatay’da depremin ilk günlerinde enkaz altındaki vatandaşları yaşatmak amacıyla görev alan sağlıkçı Havva Aydanur Ertuğrul verdiği sözü tutmaya çalışıyor.

GÜNCEL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çiçeklik yapan esnaf Yusuf Mardinli'ye ait iş yerinde helyum dolu balonların ampule temas etmesiyle yangın meydana geldi.

GÜNCEL

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber aday isimleri de sıkça konuşulurken bir iddia da sanatçı Haluk Levent’in CHP’den aday olacağı yönünde ortaya...

GÜNCEL

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için sanatçı Haluk Levent’e teklif götürdüğü öne sürüldü. İşte detaylar...

GÜNCEL

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını eski futbolcu Gökhan Zan olarak açıkladı. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor ile Hatayspor arasında tartışmalara neden olan Koray Yağcı transferi sonunda gerçekleşti.

GÜNCEL

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 5 gün önce kaybolan hamile kadın ile 2 çocuğu silahla vurulup öldürülerek toprağa gömülmüş olarak bulundu.