• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Iğdırspor Haberleri

Iğdırspor haberleri ve güncel Iğdırspor gelişmeleri, Iğdırspor ile ilgili tüm video, Iğdırspor fotoğrafları ve Iğdırspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Iğdırspor, kendi evinde ağırladığı Manisaspor’u 1-0 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Detaylar haberimizde…

AMEDSPOR

Yaz transfer döneminde Amedspor, Eyüpspor forması terleten Adrien Regattin’le anlaşmak üzereyken Iğdırspor’un devreye girmesiyle futbolcu Iğdır ekibine imza atmıştı.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’tan Amedspor lider Iğdırspor ise Play-Off’lardan çıkmayı başarırken iki kulüp ne zaman karşılaşacak?

SPOR

TFF 1. Lig’e Amedspor’la beraber çıkan Iğdırspor, sezona iyi bir başlangıç yaparken sonraki haftalarda düşüş yaşadı.

SPOR

TFF 1. Lig’in sekizinci haftasında Çorumspor, kendi evinde karşılaştığı Iğdırspor ile golsüz berabere kaldı. Detaylar haberimizde...

AMEDSPOR

Amedspor, Diyarbekirspor, Şanlıurfaspor, Vanspor, Muşspor, Iğdırspor, Batman Petrolspor, Elazığspor, Mardinspor ve bölgenin diğer takımlarının son durumları ne?

AMEDSPOR

TFF 1. Lig’e Amedspor’la birlikte çıkan Iğdırspor, tarihinde ilk kez çıktığı ligde sezona da oldukça başarılı bir şekilde başlamıştı.

SPOR

Doğu derbisinde kendi evinde 2-1 mağlup olan Iğdırspor 3 puan bırakırken, Erzurumspor ise galip ayrılan taraf oldu.

SPOR

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Iğdırspor'u 2-0 mağlup etti.

SPOR

TFF 1. Lig’de mücadele etmekte olan Iğdırspor son olarak Fenerbahçe’den 7.5 Milyon Euro (284 milyon 262 bin lira) değere sahip...

SPOR

Iğdırspor amatörden TFF 1. Lig’e kadar çok kısa süre içerisinde yükselen bir kulüp olurken şimdi de altyapı için kolları sıvıyor.

SPOR

Iğdırspor, hazırlık maçında Konyaspor ile karşılaştı. Mücadele Iğdır ekibinin golüyle 1-0 sona erdi.

SPOR

Iğdırspor Başkanı Cantürk Alagöz, son zamanlarda bir takım şahısların kulübü farklı yerlere çekmeye çalıştıklarını ve buna müsaade edilmemesi gerektiğini açıkladı.

SPOR

Iğdırspor alt liglerden gelerek bugün TFF 1. Lig’de mücadele ederken tesisleşme konusunda da ciddi adımlar atmaya başladı.

SPOR

Amedspor’la beraber geçtiğimiz sezon aynı gruptan üst lige çıkmayı başaran Iğdırspor, yeni sezonda durdurulamıyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor geçtiğimiz sezon Iğdırspor maçında “Sahte bilet” skandalıyla taraftarların tepkisini çekmişti.

AMEDSPOR

TFF 1. Lig'in ikinci haftası geride kalırken geçtiğimiz sezon Amedspor ile aynı ligde mücadele edip üst lige çıkmayı başaran Iğdırspor,...

AMEDSPOR

2024/25 sezonu TFF 1. Lig’in ilk haftası tamamlanırken maçların yer aldığı tabloda ise Amedspor’a sansür uygulandı.

AMEDSPOR

Pazar akşamı kulüp tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’de boy gösterecek olan Amedspor’u birde beIN Sports şaşırttı.

SPOR

Iğdırspor’un file bekçisi İsmet Yumakoğulları, TFF 2.Lig ekibi Elazığspor ile anlaşmaya vardı, kaleci kulübün kampına katıldı.

AMEDSPOR

TFF 1. Lig 2024/25 sezonu için fikstürü çekimi yapıldı, Diyarbakır ekibi Amedspor’un ilk rakibi belli oldu.

AMEDSPOR

2023/24 sezonu öncesi transfer çalışmaları devam ederken TFF 1. Lig kulüplerinin kaç futbolcusu var? Amedspor kaçıncı sırada? İşte yanıtı...

SPOR

1. Lig'in yeni takımı Iğdırspor, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

AMEDSPOR

2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Amedspor ve Iğdırspor’un hocaları kimseyle anlaşmadı. İşte detaylar...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz sezonun ilk devresinde teknik direktörlüğünü yapan Serdar Bozkurt Iğdırspor’dan neden ayrıldığını açıkladı.

SPOR

Iğdır Futbol Kulübü, İzmir ekibi Altınordu'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Alperen Selvi'yi transfer ettiğini açıkladı.

SPOR

TFF 2. Lig’den Play-Off’larda 1. Lig’e çıkmayı başaran Iğdırspor, ilk kez mücadele edeceği 1. Lig hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR

Iğdırspor’da Serdar Bozkurt’tan boşalan teknik direktör koltuğuna Yalçın Koşukavak oturdu. Peki Yalçın Koşukavak kimdir? İşte detayları…

AMEDSPOR

Iğdırspor, teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bozkurt, geçen sezon Amedspor’u da çalıştırdı.

SPOR

Diyarbakırlı futbolcu aynı zamanda Amedspor'un da bir dönem formasını terletmiş olan Serkan Yavuz dünya evine girdi, Iğdırspor'dan tebrik geldi.

Resmi İlanlar