• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.999

Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır Antep Elazığ Urfa başta olmak üzere 20 ilde yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık gibi suçlara yönelik İçişleri Bakanlığı harekete...

YAŞAM

Diyarbakır Elazığ'da da yetişmekte olan ters lalelerin nesli koruma altında olması sebebiyle Muş'ta jandarma ekipleri korumak için nöbet tutuyor.

GÜNCEL

Elazığ’da jandarma ekipleri, iki şahsa biyolojik çeşitliliği tahrip etme suçundan 775 bin liralık idari para cezası uyguladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Valiliği, tahliye veya beraat vaadiyle dolandıran aralarında avukatların da olduğu 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

GÜNCEL

Kastamonu'da kayıp olarak aranan taksi şoförü, ormanlık alanda silahla vurulmuş olarak ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

SUR

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde bir araçta yapılan aramada 107 adet poşet içinde 71 kilo kubar esrar ele geçirildiğini duyurdu.

DİYARBAKIR

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medyada takipçilerine Diyarbakır ilişkili soru sordu. Gelen cevaplar şaşırttı. İşte haberin detayları…

GÜNCEL

Muş’ta jandarma ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde av kabahati işleyen 1 kişiye 16 bin 121 TL para cezası kesildi. İşte detaylar…

GÜNCEL

Bingöl’de 10 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlı jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu yakalandı.

GÜNCEL

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yapmış oldukları çalışma sonucu üç kilogram skunk ve iki adette ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil’de 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi anlaşmazlığı kavgasına ilişkin soruşturmada bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntıları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde jandarma ekipleri Roma ve Asurlular döneminden kalma objenin ele geçirildiği çalışmada iki kişiyi de gözaltına aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda altı şüpheli şahıs yakalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde dokuz yıl önce av tüfeğiyle kızını öldürdüğü gerekçesi ile aranan zanlı jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hırsızlık suçundan aranan iki kişi ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

GÜNCEL

Urfa’nın Siverek ilçesinde horoz dövüştürülen bir mekana düzenlenen baskında 41 kişiye para cezası kesildi 10 horoza el konuldu.

GÜNCEL

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yapmış olduğu çalışma sonucu 9 yıl 30 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

GÜNCEL

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı personeli, Büyükbaş İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere tatil hediyesi verdi.

GÜNCEL

Aydın’da jandarma ekipleri Kıyı Sarımsağı, Tüylü Çan Çiçeği ve Kum Zambağı bitkilerine zarar verilmesi halinde 245 bin liralık idari ceza...

GÜNCEL

Adıyaman’da, DAEŞ Terör Örgütüne yönelik propaganda yaptığı iddia edilen bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ve Lice ilçelerinde Jandarma Komando Alay Komutanlıkları görevlerini sürdürdüğünü, vatandaşın huzur ve emniyeti için çalıştıklarını söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca 23 ton 961 kilo 950 gram uyuşturucu madde yakıldı. Yakılan uyuşturucu havadan görüntülendi.

GÜNCEL

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda yakalanan 56 kişiden 14’ü tutuklandı. Tüm ayrıntılar haberimizde…

GÜNCEL

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan yedi kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL

Elazığ’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından bir yıl içerisinde 426 şüpheli yakalandı. İşte tüm ayrıntılar…

GÜNCEL

Adıyaman’da jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucu üç kişi gözaltına alındı. Tüm ayrıntılar haberde…

GÜNCEL

Şırnak’ta İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Jandarma Trafik birimleri tarafından cezai işlem bilançosu açıklandı.

GÜNCEL

Gaziantep’te çeşitli suçlar sebebiyle aranan 450 şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandılar. İşte detayları…

GÜNCEL

Siirt’in Kurtalan ilçesinde yapılan yol kontrollerinde farklı arabalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

GÜNCEL

Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.