• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Kars Haberleri

Kars haberleri ve güncel Kars gelişmeleri, Kars ile ilgili tüm video, Kars fotoğrafları ve Kars haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Meteoroloji Erzincan, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini tahmin ederek uyardı.

GÜNCEL

Kapadokya’ya taş çıkartan Kars Sarıkamış peri bacaları, güzelliği ve ihtişamıyla göz kamaştırırken, turizme kazandırılmayı bekliyor.

GÜNCEL

Meteoroloji, Doğu illeri Erzurum, Ardahan ve Kars için kuvvetli sağanak uyarısında bulunarak vatandaşları uyardı.

SON DAKİKA

Kars Valiliğinin uyardığı Sarıkamış’ta etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Köy yolu yıkılırken, çok sayıda evi su bastı.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin son raporuna göre Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı'ya sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

EKONOMİ

Kars'ın kavun ve karpuz ihtiyacı Digor'dan karşılanacak. Digor'da 270 dekarlık alana kavun, 30 dekarlık alana ise karpuz ekimi yapıldı.

EKONOMİ

Kars’ın Kağızman ilçesinde sarı altın olarak bilinen meşhur kayısıda hasat dönemi başladı. Verimden memnun olan üreticiler, tüm Türkiye’ye yetecek kadar...

SON DAKİKA

Kars’ta iki ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda, bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.  6 koyun ise can verdi.

GÜNCEL

Meteorolojiden Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bölgedeki vatandaşlara sel, su baskınları ve heyelana karşı...

SON DAKİKA

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Kars Merkez'de 3,7 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

GÜNCEL

Kars'ta bir hava yolu firması gerekçe göstermeksizin seferini iptal edince yolcular duruma isyan etti.

GÜNCEL

Kars Kağızman’da önceki gün sağanak yağmur sonucu oluşan sel 10 ahırı yıkarken, 20 ev ise sudan zarar görürken, hasat tespit...

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en ucuz beş şehrini yayınladı. Listeye Diyarbakır giremiyor olsa bile komşusu yerini aldı.

GÜNCEL

Kars’ta,“Dünya Kenti”, “Medeniyetler Beşiği”, “Binbir Kilise” ve “40 Kapılı Şehir” olarak da adlandırılan Ani Ören Yeri’nde toprak altındaki tarih, 8...

GÜNCEL

Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mayıs ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıklandı. İşte, Kars’ta Mayıs ayında...

GÜNCEL

TÜİK, Türkiye genelinde satışı yapılan konut sayısını açıkladı. Peki, kiraların arttığı Kars’ta Mayıs ayında kaç konut satıldı?

GÜNCEL

Kars’ta emniyet ekipleri, Hayvan Pazarı’nda sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunda vatandaşları bilgilendirerek, uyardı.

GÜNCEL

Kars'ta balıklar, yumurtalarını durgun sulara bırakmak için ölüm göçüne başladı. Balıkların göçü her yıl Haziran ayında başlıyor.

GÜNCEL

Kars Ani^’de yeni sezon kazılar kapsamında ilk Kaya Mescidi’nin gün yüzüne çıkarılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Meteoroloji Kars ve Van’ın da aralarında bulunduğu 9 il için sarı kodlu uyarı yaparak, sağanak yağış beklendiğini kaydetti.

YAŞAM

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde boz ayıların sokaklarda cirit atması dikkatleri çekerken konteynerde yiyecek aramaları da kameralara yansıdı.

Kars Sarıkamış’ta bir düğünü için köye giden Canip Akar, boğanın saldırısına uğradı. Ağır yaralanan 64 yaşındaki Akar, hayatını kaybetti.

SPOR

Karslı Milli Atlet Tuğba Toptaş, İzmir’de düzenlenen Balkan Büyükler Şampiyonası’da bin 500 metre de birinci oldu.

EKONOMİ

Gürcistan’daki yol yenileme çalışmaları nedeniyle geçen yıl mayıs ayından itibaren kapalı bulunan Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Hattı’nda yük taşımacılığı yeniden...

Kars Digor’da köyünde yıldırım camii minaresine düştü. Yıldırım düşmesi sonucu lojmandaki elektronik eşyalar yanarak zarar gördü.

GÜNCEL

Kars Belediye Başkanlığı’nca Yeni Otogar ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. İşte açıklamanın tamamı..

GÜNCEL

TÜİK, Kars’ta 2024 yılının 1. Çeyreğinde 867 daireye yapı ruhsatı verildiğini açıkladı.

Kars’ta merada hayvanları otlatan babasına şemsiye ve kıyafet götüren 15 yaşındaki çocuğun üzerine yıldırım düştü.

GÜNCEL

TÜİK, Kars’ta trafiğe kayıtlı araç sayısının 49 bin 397’yi ulaştığını açıkladı. Bu verilere göre, Karstak, araç sayısı bir önceki aya...

GÜNCEL

Kars Ağrı Iğdır Ardahan’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu. TÜİK verileri yayınladı işte detayları…