• USD 32,22
  • EUR 34,93
  • ALTIN 2.444,95
  • BİST100 10.219
  • BTC 61.295

Kızıltepe Haberleri

Kızıltepe haberleri ve güncel Kızıltepe gelişmeleri, Kızıltepe ile ilgili tüm video, Kızıltepe fotoğrafları ve Kızıltepe haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bağlı Yeşilköy’de iki aile arasında 13 yıldır süren ve 2 kişinin ölümüne neden kan davası bu kez...

GÜNCEL

Mardin’de annesi ve kardeşiyle birlikte oturdukları binanın 6’ncı kat balkonundan düşerek ağır yaralanan engelli Solin Aktürk yaşam mücadelesini kaybetti.

GÜNCEL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen kazada inşaat halindeki binaya kapı çeken inşaat asansörünün halatının kopmasıyla üzerine kapı düşen genç ağır...

GÜNCEL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde TIR’ın çarptığı engelli Mazlum Aydemir'den acı haber geldi. Detayları haberimizde…

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen olayda bir akaryakıt istasyonunda silahlı kavga yaşandı, yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde TIR'ın çarptığı Suriye uyruklu 5 yaşındaki kız çocuğu M.A. ağır yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’de yarın (6 Şubat 2024) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler belli oldu. Peki Mardin’de nerelerde elektrikler gidecek?

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde emniyet çarşı Pazar gezerek vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sosyal medyada şehitlere yönelik provokatif paylaşımlar yapan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana kazada 5 kişi yaralandı. 

GÜNCEL

Mardin Kızıltepe’de su sayaçlarını okuma görevinde bulunan iki MARSU personeli kamu görevini yerine getirmek isterken darp edildi.

GÜNCEL

Mardin’de elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler belli oldu. Nusaybin ve Kızıltepe’de elektrikler ne zaman gidecek? Elektrik kesintileri hangi mahallelerde olacak?

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir kuyumcuya gündüz saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleşti, süpheliler daha sonra kıskıvrak yakalandı.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir güvenlik görevlisi nöbet tuttuğu sırada geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmiş vaziyette bulundu.

GÜNCEL

Mardin merkez ve ilçelerinde sağanak yağmur etkisini sürdürürken, Kızıltepe ilçesinde birçok yerde sel meydana geldi.

GÜNCEL

Mardin’de zehirlenen anne ve çocukları kaldırıldıkları hastanede tedavi edildi. Anne ve çocukları bugünse taburcu edildi.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yürütülen kazı çalışmalarında 1500 yıl öncesine ait olduğu düşünülen Anadolu parsı ve yavrusuna ait kemikler bulundu.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde otomobilin çarptığı ve ağır yaralanan kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attığı otomobilde bulunan 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, çeşitli ülkelerden 250'si kadın 783 sporcunun katıldığı 21 kilometrelik ‘Uluslararası 2’nci Mezopotamya Yarı Maraton Koşusu’ düzenlendi. Koşuda,...