• USD 32,27
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.403,08
  • BİST100 10.253
  • BTC 62.711

Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Kocaeli Valiliği, belediyelere gönderdiği yazıda “Çevreye zararı önlenemeyen başıboş köpekler öldürülsün” açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

POLİTİKA

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü

GÜNCEL

Kocaeli’de bir şahıs, köpeğe alkol içirerek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şahsın davranışı ise pes dedirtti!

GÜNCEL

Türk edebiyatı ve fikir dünyamızın kutup yıldızı Diyarbakırlı Sezai Karakoç’un ismi Kocaeli’de bir yaya üstgeçidine verildi.

SON DAKİKA

Kocaeli’ndeki bir hastanede 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, 52 hastanın başka bir hastaneye nakillerinin verilmesine neden oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır'ın sevilen kulübü Amedspor'un formasını üzerinde taşıdığı için Kocaeli'de Newroz alanına alınmamıştı. Şimdi kulüpten açıklama geldi.

GÜNCEL

Ramazan ayına son bir hafta kala Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir şahıs ramazan ayında davul çalma isteğinde bulundu reddedilince muhtarı sağ...

GÜNCEL

Kocaeli Çayırova'da ihtiyaç sahiplerine kıyafet ulaştırmak amacıyla sokak üzerine yerleştirilen 2 giysi kumbarasında "pes" dedirten olay yaşandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Kocaeli deplasmanında Belediye Derincespor’u 2-0 mağlup etti, maç fazlasıyla lider oldu.

GÜNCEL

Ligde küme düşme hattında bulunan Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’u 1-0 mağlup etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, yarın Kocaeli deplasmanında Belediye Derincespor’a konuk olacak. Amedspor Derincespor’ maçının hakemi ise belli oldu.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde İbrahim Y. tarafından rehin alınan fabrika işçileri, 9 saatin ardından kurtarıldı. Şahıs, tuvalet ihtiyacı için rehinelerin yanından...

GÜNCEL

Kocaeli’de hastanede ütü yaparken şalının ütüye sıkışması sonucu hayatını kaybeden Nejla Çiftçioğlu’nun ailesi açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Konukevi Kız Yurdu öğrencileri, okulların ara tatile girmesiyle beraber Kocaeli’ne gezi düzenledi.

GÜNCEL

Türkiye’de özellikle de Marmara Depremi’nde büyük kayıplar veren Kocaeli kentsel dönüşüm çalışmalarında şehirdeki binaları taradı.

GÜNCEL

Kocaeli’de yaşamakta olan Servet Yılmaz çocuk yaşlarında başladığı baba mesleği yorgancılığı 53 yıldır özveriyle sürdürmeye devam ediyor.

GÜNCEL

Kocaeli'de ailesiyle birlikte kayak merkezine giden kadın, kayarken yaklaşık beş metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Aile, pistin yanındaki tel örgülerde...

GÜNCEL

Yılmaz Evcenler 12 yıllık dostu olan Cango isimli kazıyla beraber Kocaeli’nden Eskişehir’e gezmek için ve çi börek yemek için geldi.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 4 kişi otobüste kavga ettikleri 20 aşındaki Caner Kaplan, araçtan indikten sonra takip ederek bıçakladı. Ağır yaralı...

GÜNCEL

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek "Kaz Bayramı" için hazırlıklar sürüyor. Tarihi 200 yıl öncesine dayanan savaş yıllarında dahi...

DİYARBAKIR

Kocaeli'nde 28-30 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak ve Diyarbakır’dan da 4 takımın da katılacağı Türkiye Kulüpler Arası Büyükler Takım Karate...

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefat...