• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.000

Market Haberleri

market haberleri ve güncel market gelişmeleri, market ile ilgili tüm video, market fotoğrafları ve market haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yardımlaşma geleneği bu yılda devam etti.

GÜNCEL

BİM A101 ŞOK ve Migros gibi market zincirlerinde Ramazan ayında Ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar fiyatları merak ediyordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Migros marketlerde 1 alana 1 bedava kampanyasında raflar boşaldı! Peki, Migros kampanyası ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

GÜNCEL

Diyarbakır’da Ramazan ayıyla beraber vatandaşın ürün taleplerinde de artış yaşanırken bir markette keke yapılan indirim gündem oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla lokanta, fırın, market gibi işyerlerinde denetimler sıkılaştırıldı.

GÜNCEL

Ramazan öncesinde marketlerde gelen zamlar üzerine Bakanlık ekipleri harekete geçerek denetimlerini sıkılaştırdı.

GÜNCEL

Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.

GÜNCEL

Diyarbakır’da dahil 81 ilde Tarım ve Orman Bakanlığı, marketlerde satılan ürünlerin etiketlerinde kullanılan ifadeleri mercek altına aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da marketlerde vatandaşların sağlığını ve bütçesini etkileyecek fahiş fiyat ve son kullanım tarihi geçmiş ürünlere denetimler devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki belediye yoksul ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması için açtığı markette ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor.

GÜNCEL

Hakkari merkezde bir zincir market çalışanlarının “çikolata çaldığı” iddiasıyla bir çocuğu 2 saat boyunca depoya kapattığı iddia edildi. Hakkari Barosu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde temel gıda ve ihtiyaç ürünleri satışı yapan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Bu yıl içerisinde yapılan...