• USD 32,39
  • EUR 34,75
  • ALTIN 2.397,41
  • BİST100 10.209
  • BTC 58.841

​Meteoroloji Haberleri

​Meteoroloji haberleri ve güncel ​Meteoroloji gelişmeleri, ​Meteoroloji ile ilgili tüm video, ​Meteoroloji fotoğrafları ve ​Meteoroloji haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Hava durumuna dair raporlar ve tahminler yayınlanmaya devam ederken Diyarbakır Batman Mardin Urfa altın döneme girdi dedi açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hava durumuna dair tahminlerini meteoroloji yayınlamaya devam ederken uzmanlardan da uyarılar geliyor.

SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları hava tahmin raporlarını yayınlarken Diyarbakır Elazığ Bingöl Tunceli Batman Mardin illeri için de uyarılarını yapmıştı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin uzmanı Kerem Ökten, Diyarbakır Urfa Antep Elazığ Bingöl Tunceli dahil birçok il için bıkacaksınız dedi uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bugün itibari ile nisan yağmurları başladı. Öğlen saatlerinde kuvvetli yağış ve dolu etkili oldu. Sabah saatlerinde ise şehrin 4...

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den Diyarbakır Elazığ Bingöl Muş Antep’e uyarı geldi, dolu yağışı dedi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlarken meteorolojik kaynaklarda çöl tozları için açıklama yaptı, Pazartesi akşamı için uyarılarını yineledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Çüngüş hava durumu merak ediliyordu.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken kaynaklardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır için de uyarılarını yapan meteoroloji uzmanı, yurt genelinde 16 gün içerisinde yaşanacak olan yağışları harita üzerinden yayınladı.

GÜNCEL

Diyarbakırlıların da yüzbinlerce nüfusa sahip olduğu başta İstanbul olmak üzere meteoroloji uzmanından iki il için uyarı geldi.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’ye Afrika üzerinden gelen çöl tozları için altı ile uyarı yaptı. Tarihler belli oldu…

DİYARBAKIR

Diyarbakır yaz mevsimine girmeden yaz aylarındaki sıcaklığı yaşamaya başladı. Meteorolojiden uyarılar geldi, sıcaklıklar 30 dereceleri görmeye hazırlanıyor.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin uyardığı Çankırı'da beklenen olumsuz hava koşulları ve toz taşınımı nedeniyle öğleden sonra okulların tatil edildiği açıklandı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji, Diyarbakır için uyarıda bulunarak, bu gece saatlerinden itibaren “toz taşınımı” uyarısında bulundu.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır için “toz taşınımı” uyarısında bulundu.

DİYARBAKIR

Yaklaşık 8 yıldır Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü görevi yapan Dursun Bozkurt yerine Abdulkerim Kaya atandı.

YAŞAM

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 23 Nisan'da hava durumu nasıl olacak? Meteorolojik veriler yayınlanırken uzmanlardan da açıklamalar geliyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji, Diyarbakır dahil 6 ili uyararak, hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece artacağını açıkladı.

GÜNCEL

Meteoroloji uyarılarını yaptı, Afrika'dan Akdeniz üzeri toz taşınımı gelirken sağanak yağışlar da etkisini sürdürmeye devam edecek. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü bugün yaşanacak hava durumunu açıkladı. İşte Diyarbakır Mardin Urfa Batman hava durumları...

AMEDSPOR

Diyarbakır'da bugün Amedspor heyecanı yaşanırken hava durumu da merak edildi. Diyarbakır'da bugün yağış mı geliyor? İşte yanıtı...

GÜNCEL

Meteorolojik kaynaklar hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken yüzbinlerce Diyarbakırlı'nın da yaşadığı İstanbul'da hava bugün tamamen yağışlı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Peki Diyarbakır Batman Mardin Urfa’da hava durumu bugün nasıl olacak?

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı yurt genelinde hava durumu tahminlerini yayınladı, doğuya yağış uyarısında bulundu. Diyarbakır’da yağış var mı?

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin raporları yayınlanmaya devam ederken uzman isimden de uyarılar geliyor. Peki bölgede hava durumu nasıl?

YAŞAM

Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin...

DİYARBAKIR

Güneydoğu Anadolu illeri Cuma günü sabahı için uyarıyı aldı, meteoroloji nasıl bir hava durumu yaşanacağını duyurdu. İşte detayları...