• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

​Meteoroloji Haberleri

​Meteoroloji haberleri ve güncel ​Meteoroloji gelişmeleri, ​Meteoroloji ile ilgili tüm video, ​Meteoroloji fotoğrafları ve ​Meteoroloji haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Temmuz ayının sonlarına gelirken hava sıcaklıklarında da düşüş bekleniyor, meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen uyarılarını yapıyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Erzincan, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini tahmin ederek uyardı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Diyarbakır hava durumu verilerini yayınladı. Peki Diyarbakır’da 26 Temmuz 2024 hava durumu nasıl?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ve Bismil ilçesi Türkiye’nin en sıcak ilçeleri arasında yerini aldı, meteoroloji hava sıcaklıklarını duyurdu

DİYARBAKIR

Yurt genelinde meteoroloji hava durumu ve sıcaklıkları duyururken Diyarbakır ve Bingöl’deki bu yerler arasında dağlar kadar fark var.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Diyarbakır hava durumu tahminlerini yayınlarken gün içerisinde sıcaklığın kaç dereceye çıkacağı da açıklandı.

GÜNCEL

Diyarbakır'da kavurucu sıcaklar devam ederken meteorolojik kaynaklar 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü için uyarılarda bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır bugün ve yarın hava nasıl olacak? Diyarbakır’da sıcaklar devam mı edecek? İşte Meteoroloji tahmin raporunun detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'a 22 Temmuz Pazartesi günü için uyarı geldi, meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınladı. İşte detaylar...

YAŞAM

Yurt genelinde Elazığ, Muğla, Aydın, Eskişehir, Niğde ve Uşak için uyarılar geldi, meteorolojik kaynaklar ve valiliklerden uyarı geldi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yurt genelinde yaşanacak olan hava sıcaklıklarıyla ilgili açıklama yaptı, doğal afettir dedi.

YAŞAM

Sıcaklığın en yüksek olduğu iller arasında Diyarbakır yerini almazken Akdeniz'de ise Antalya damgasını vurdu. İşte en yüksek hava sıcaklığına sahip...

DİYARBAKIR

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı idari izin çağrısında ilginç ifadeler kullandı.

GÜNCEL

Hava sıcaklıkların 40 dereceyi aştığı Diyarbakır’da hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji, Diyarbakır hava sıcaklığı tahminini açıkladı.

DİYARBAKIR

Meteorolojinin 19 Temmuz 2024 Cuma günü güncel verilerine göre, sıcaklığın en yüksek olduğu iller belli oldu. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Meteoroloji, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’a sıcaklık uyarısında bulundu. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu verilerini yayınlamaya devam ederken Diyarbakır'ın ilçeside en sıcak ilçeler arasında yerini aldı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava sıcaklıklarını yayınlamaya devam ederken 18 Temmuz 2024 Perşembe gününe 30 derece ve üzeri sıcaklıkla başlayan iller de belli...

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava sıcaklıklarına dair güncel tabloyu yayınlarken Diyarbakır’da en sıcak iller arasında yerini aldı.

GÜNCEL

Meteoroloji, Doğu illeri Erzurum, Ardahan ve Kars için kuvvetli sağanak uyarısında bulunarak vatandaşları uyardı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ederken meteorolojik kaynaklardan da uyarılar geliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın bir ilçesinin de yer aldığı Türkiye’nin en sıcak il ve ilçeleri belli oldu. Peki en sıcak yerler nereler?

YAŞAM

Yağışların Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzurum çevreleri ile Kars ve Ardahan’ın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji verilerine göre Urfa en sıcak iller arasında yerini almazken Adıyaman ve Diyarbakır listede yerini aldı.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 il için sarı kodlu uyarı yayınladı, uzman isim Prof. Dr. Şen açıklama yaptı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava durumu tahminlerini yayınladı, buna göre Diyarbakır’da hava sıcaklıkları kaç derece olacak?

DİYARBAKIR

Yaz sıcakları denince herkesin aklına gelen ilk il Adana olurken bugün ise Diyarbakır Adana’ya fark attı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji yurt geneli en yüksek sıcaklıkları yayınlarken Diyarbakır Mardin’in gerisinde en fazla sıcaklığa sahip ikinci il oldu.

YAŞAM

Meteoroloji hava durumu verilerini yayınlarken uzman isimlerden de uyarılar geliyor, sıcaklık tahminlerini yayınlanıyordu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 13 Temmuz Cumartesi günü için hava durumu tahminleri belli oldu, meteoroloji verileri yayınlandı.