• USD 32,31
  • EUR 35,10
  • ALTIN 2.463,48
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.510

MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede asgari ücrete zam talebi, dış politika...

AMEDSPOR

MHP’nin Kayseri milletvekili olan Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Amedspor’a tebrik mesajına soruyla yanıt verdi.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Türkiye’nin bir Kürt sorunu yoktur” dedi.

AMEDSPOR

MHP’nin eski milletvekili şimdi ise Demokrat Parti Gnl. Bşk. Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Cemal Enginyurt, Amedspor’u tebrik mesajı yayınladı.

POLİTİKA

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü

POLİTİKA

Yerel seçimlerde AK Parti'nin kazandığı Bursa Yıldırım Belediyesi'nde MHP'li bir belediye meclis üyesi, CHP'li bir meclis üyesine saldırarak burnunu kırdı.

POLİTİKA

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini gerisinde bırakırken Diyarbakır’da DEM Parti açık ara farkla Büyükşehir Belediyesini kazanmayı başarmıştı.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yüzündeki morluklar dikkati çekerken; evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

POLİTİKA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, bin 295 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Çermik ilçe yönetim kurulu, Genel Merkez tarafından feshedildi.

GÜNCEL

Adıyaman’da kulübede yaşamakta olan yedi yaşındaki torun ve dedesine yardım eli uzandı sıcak ve güvenli yere götürüldü.

GÜNCEL

MHP, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday göstereceği ikisi büyükşehir olmak üzere 14 il ve 41 büyükşehir ilçe belediyesi adayını...

GÜNCEL

Bingöl Belediyesi Meclisi'ndeki üç MHP'li isim, Devlet Bahçeli'nin Şeyh Said açıklamalarından sonra istifa etti. MHP Bingöl Belediyesi Meclis Grubu düştü.

GÜNCEL

Gözler yerel seçimlere çevrilmişken Cumhur İttifakı’nın hangi illerde beraber hangi illerde ayrı hareket edeceği de belli oldu. İşte detayları…

GÜNCEL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen...