• USD 32,50
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.496,45
  • BİST100 9.693
  • BTC 64.090

Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Malatya’da, bir insanı yardım vakfına ait konteynerde şiddetli patlama halkı sokağa döktü. Patlamada ev ve araçlar hasar gördü.

SON DAKİKA

Şırnak'ta hayvanlarını otlatan Muhammet N., arazide bulduğu bir cismin patlaması ile yaralandı, Diyarbakır’a sevk edildi.

SON DAKİKA

Şırnak Güçlükonak’ta 4 yaşındaki Serdar, arazide bulup evine getirdiği cismin patlamasıyla hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaçak kullanımdan kaynaklanan yeraltı kablo patlaması meydana geldi. Detaylar haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya, Silvan'da patlamaya ilişkin Meclis’e soru önergesi verdi. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde TPAO’ya ait petrol kuyusunda, çıkan patlamada ölen işçi İhsan Tunar’ın (30) cenazesi toprağa verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde petrol kuyusunda sondaj çalışmasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 işçi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da petrol kuyusunda çıkan patlamada 1 işçi öldü. Ölen işçinin yakınları durumu öğrendikten sonra olay yerine giderken kaza yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da TPAO’ya ait petrol arama kuyusunda yaşanan patlamada hayatını kaybeden işçinin kimliği belirlendi.

GÜNCEL

Maden ilçesindeki bakır madeni ocağında patlama meydana geldi, Elazığ Valiliği açıklama yaptı. Detayalar haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir evde şarjda unutulan telefonun bataryasının patlaması sonucu çıkan yangında anne ve 4 çocuğu yaralandı. Yaralıların sağlık...

GÜNCEL

Kars’ta 5 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada 6 kişi yaralandı. Vali Ziya Polat, olay...

GÜNCEL

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir akaryakıt istasyonun yakınındaki trafoda meydana gelen patlama, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

GÜNCEL

İstanbul Küçükçekmece'de bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre...

SON DAKİKA

Kazakistan'ın Karaganda bölgesinde bulunan ArcelorMittal Temirtau metalürji şirketine ait Kostenko madeninde meydana gelen patlama sonucu 32 kişi hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Bolu’nun Çaydurt bölgesindeki çimento fabrikasında patlama meydana geldi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan işçi hastaneye kaldırıldı.

SON DAKİKA
DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesin Üçkuyular Mahallesi’nde bir binada doğal gaz kaçağı sanılan koku bina sakinlerini sokağa döktü, ihbar asılsız çıktı.

SON DAKİKA

Batman Valiliği'nce 10 Ekim'de yapılacak uçaksavar atışları öncesinde, çıkabilecek yüksek patlama sesine ilişkin uyarında bulunuldu.

SON DAKİKA

Emniyet Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin ifadeleri sonrası hakkında soruşturma açılan Gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı.