• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.395,73
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.201

Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır Kayapınar’da karşıdan karşıya geçerken motosikletli trafik polisinin çarparak ağır yaraladığı Gültekin Öztürk, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da polis ekipleri, kentteki 101 okul önü ve çevresinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimler eğitim-öğretim dönemi boyunca devam edecek

SON DAKİKA

Samsun’un Atakum ilçesinde Ertuğrul Temiz, karısı Gülcan Güneş’i vurdu daha sonrasında polise teslim oldu.

DİYARBAKIR

Tahir Elçi cinayeti davasında savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi. İşte ayrıntıları…

AMEDSPOR

Amedspor taraftarları, Somaspor galibiyeti sonrasında şampiyonluk kutlamalarında Soma’da görev yapan polislere gül verdi.

SON DAKİKA

Malatya’da arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada polis memuru İbrahim E., ağabeyi Mehmet E.’yi silahla vurarak canına kıydı.

SON DAKİKA

Adıyaman'da polis, elindeki beylik tabancıyla meslektaşlarına ateş açtı. 8 polisin yaralandığı olayda, 1 başkomiser ve 1 komiser şehit oldu.

SON DAKİKA

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

GÜNCEL

Elazığ’da 65 yaşındaki bir berber, kavga eden iki grubu ayırmaya çalıştı başına öyle bir şey geldi ki! Detayları haberimizde...

GÜNCEL

İstanbul Kağıthane’de üç katlı iş yerinin ikinci katında yer alan tekstil makinelerinin alev almasından dolayı yangın çıktı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’da polis, oyuncu gibi girdiği horoz dövüşünde 77 kişiye suçüstü yapıp, 494 bin 725 lira idari para cezası uyguladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü nedeniyle özel olarak yapay zeka ile şarkı...

GÜNCEL

Şırnak'ta hafif ticari aracın kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kilis’te 14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, kaldırımdaki yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde ticari taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Adıyaman'ın merkez mahallelerinden birinde 15 yaşındaki genç bir kız hayatına son verdi. İşte detayları haberimizde...

KAYAPINAR

Diyarbakır Gaziler mevkiinde ev sahibi ile kiracının tartışmasına polis müdahale etti. İşte haberin detayları...

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de adliyeye çıkarılan şüphelilere bıçakla saldırı girişiminde bulunuldu. Zanlı tutuklanırken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YENİŞEHİR

Diyarbakır’da bir ihbara giden Yunus ekibinin motosikletine otomobil çarptı. Kazada 2 polis memuru yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da trafik polisleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla yerli ve yabancı turistler ile sürücülere lokum ve şeker dağıtarak bayramlarını kutladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir arabanın lastiği patladı. Otomobilin sürücüsünün yardımına yoldan geçen trafik polisi yetişti. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA

Mardin’de, polis memuru Ferhat B.'nin kullandığı otomobil, su birikintisine girip, ardından şarampole devrildi. Kazada 1 aylık Yiğit Efe yaşamını yitirdi.

SON DAKİKA

Gaziantep'te 2 TIR kontrolden çıkarak yolu makasladı. Bölgeye sevk edilen polis aracına başka bir TIR çarptı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Bozova’da otomobil ile kamyon çarpıştı. Kazada, Şanlıurfa’da görevli polis memuru, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden polis...

BAĞLAR

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliğine teslim edilen altı televizyondan üç tanesi köylere teslim edilmiş. Mücadele Gazetesi’nin arşiv haberi…

KULP

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde asker ve polislerden oluştuğu iddia edilen taşıma oylara halk tepki gösterdi.

DİYARBAKIR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da tartıştığı polis memuruna 3 yakınıyla birlikte saldıran şahıs hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

SON DAKİKA

Diyarbakır’da Yunus Emre Yaşar, kendisini yakalayan polis memuruna, 3 yakınıyla birlikte saldırdı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler hakkında karar alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da Y.E.Y., kendisini yakalayan polis memuruna, 3 yakınıyla birlikte saldırdı. O anlar kameraya yansıdı.