• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Muş merkeze bağlı Kamış köyünde son zamanlarda artan kurt saldırıları, köyde yaşayan vatandaşları fazlasıyla korkutuyor. İşte haberin detayları…

SON DAKİKA

Tokat'ta Sevgi Ginay’ın (36) kendisini takip eden kişi tarafından sırtından bıçakla yaralanmasında tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da acil tıp asistanı Dr. c’un, hasta yakınları tarafından uğradığı saldırıya ilişkin Diyarbakır Tabipler Odası açıklama yaptı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir kıraathanenin önünde oturan Sadık K., husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Sadık K.'nin hayati tehlikesinin olduğu...

SON DAKİKA

Urfa’da, alacak meselesi yüzünden iki esnaf arasında çıkan kavgada, Hasan Kabakulak ile 3 oğlunu şişle yaralandı. Yaralılardan Mustafa Kabakulak, kurtarılamadı.

SON DAKİKA

Niğde'de, akrabalar arası arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Nevzat Türk, 2 yeğenini vurup, 3 yeğenini de yaraladıktan sonra canına kıydı.

SON DAKİKA

Iğdır'ın köyünden yaylaya çıkan bir konvoy, iddiaya göre başka köy sakinleri tarafından saldırıya uğradı. Olayda 20 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

Batman’da İhsan Türkoğlu (44), sokakta tartıştığı N.Ç. (20) tarafından tabancayla vuruldu. Olayın ardından kaçan N.Ç.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

SON DAKİKA

Viranşehir-Diyarbakır yolunda bir otomobile yolda pusu kuruldu. Silahlı saldırıda Ferhat Yumru hayatını kaybederken, Mehmet Yumru ise ağır yaralandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da ambulans şoförü A.Y., yol vermesini istediği sürücü tarafından önü kesilerek darp edildi. Her iki sürücü de birbirinden şikayetçi oldu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir ortaokulun önünde 8’inci sınıf öğrencisi S.İ.D. tartıştığı kişi tarafından kolundan bıçaklandı. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma...

SON DAKİKA

Urfa’da avukat Enes Kaya, duruşma sonrası davanın tarafı olan kişilerin saldırısına uğradı. Yaralanan avukat, darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.

SON DAKİKA

Tunceli’de hayvanlarını otlatmak için araziye çıkardıktan sonra kendisinden haber alınamayan Ergün Yıldız’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yıldız’ın ayı saldırısında hayatını kaybettiği...

SON DAKİKA

Diyarbakır’da çocuğunu döven eski kayınbiraderi ile konuşmak için gittiği kıraathanede, diğer aile üyeleri ile karşılaşan A.D., vuruldu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da bir avukatın dini nikahla birlikte yaşadığı kadının kardeşini bacağından vurduğu olaya ilişkin avukatın yeni görüntüler ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da evinde 16 yaşındaki kız arkadaşı tarafından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Muhammed Varoğlu, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Urfa’da evinin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Halil Dağ (36), hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Kars Sarıkamış’ta bir düğünü için köye giden Canip Akar, boğanın saldırısına uğradı. Ağır yaralanan 64 yaşındaki Akar, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir avukat, tartıştığı eski eşinin yakınını silahla yaraladı. Avukat gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme sürüyor.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi kantinine kimliği belirsiz kişilerin yaptığı silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da, kızıyla kavga eden damadını barışmaları için eve çağıran ve yaşanan tartışmada damadını vuran kayınbaba ve oğlu gözaltında alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır Bağlar’da kıraathanenin arkadaşlarıyla oturan Muzaffer Kızıl'ı tabancayla vurarak canına kıyan tutuklu yargılanan Serhat Dondar’ın ifadesi ortaya çıktı.

SON DAKİKA

Bingöl’de kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, bir fırının içindeki kişiye silahlı saldırıda bulundu. Saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği, faillerin yakalanması için çalışmaların yürütüldüğünü açıkladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü Hüseyin Oruç’u 2 yerinden bıçaklayıp yaralayan öğrenci tutuklandı.

SON DAKİKA

Antalya'da bir huzurevinde İzzettin Süğüt isimli şahıs, kendisini sürekli şikayet ettiğini iddia ettiği 3 kişiyi bıçakladı. Saldırıda 2 kişi hayatını...

SON DAKİKA

Diyarbakır’da silahlı çatışmada yoldan geçen İnayet S. göğsünden vuruldu. Hastanede tedaviye alınan İnayet S.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.ça

SON DAKİKA

Gaziantep’te fabrika işçisi Mustafa Özcan, mesai arkadaşı Oğuz Bozkurt’u çıkan tartışmada tabancayla vurduktan sonra, kendi canına kıydı.

SON DAKİKA

Hatay’’da sabah namazı için camiye giden imam Hasan İnci, silahlı saldırıya uğradı. Yaralı imam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON DAKİKA

Gaziantep'te, 14 yaşındaki çocuk, madde bağımlısı olduğu iddia edilen babasını uyuduğu sırada boğazını kesti. Baba, hayatını kaybetti.

Resmi İlanlar