• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.000

Samsun Haberleri

Samsun haberleri ve güncel Samsun gelişmeleri, Samsun ile ilgili tüm video, Samsun fotoğrafları ve Samsun haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

1924 model Bean marka klasik otomobille dünya turuna çıkan yaşlı çiftin son durağı Türkiye oldu. Peki Türkiye’de nereye geldiler?

SON DAKİKA

Samsun’un Atakum ilçesinde Ertuğrul Temiz, karısı Gülcan Güneş’i vurdu daha sonrasında polise teslim oldu.

GÜNCEL

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 45 yaşında Hasan Ocak isimli bir cami imamı görev yaptığı camide tavana bağladığı iple yaşamına son verdi.

GÜNCEL

Samsun'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından, bölgede olası deprem potansiyeli üzerine açıklamalar da yapılmaya başladı.

GÜNCEL

Türkiye Ramazan ayının ilk sahuruna iki depremle beraber uyandı. Birisi Hakkari Yüksekova diğeri Samsun depremi oldu.

GÜNCEL

Samsun’da bir esnaf 2000 model otomobiline yüklediği kumaşları çalan hırsızlardan bıkınca çareyi aracı zincire vurmakta buldu. İşte detaylar...

GÜNCEL

Samsun'da mezun olduğu 19 Mayıs İşitme Engelliler Okulu'na öğretmen olarak atanan işitme engelli İsmail Aydemir, duygularını anlattı.

EKONOMİ

Diyarbakır’da araç alacaklar için dikkat edilecek yeni gelişmeler yaşanıyor ikinci el araba piyasası çöküyor mu?

GÜNCEL

Akdeniz’in sıcaklarını geçene Karadeniz ili Samsun’da farklı mesleklerden 15 kişilik bir grup yaz kış demiyor denize giriyor.

GÜNCEL

Samsun’da trafik ekipleri tarafından bir saat süren yaya uygulamasında kırmızı ışıkta geçen yayalara 42 bin 90 liralık ceza uygulandı.

GÜNCEL

Samsun’un Vezirköprü ilçesi tarihi ve kültürel zenginliğiyle bilinmesinin yanı sıra, 200 küsur yıllık bir semaver geleneğini içinde barındırıyor. Şehrin Bedesten...

GÜNCEL

Samsun’un Canik ilçesinde ders sırasında tavan çöktü yedi öğrenci de yaralandı. Tüm ayrıntılar haberimizde…

GÜNCEL

Samsun’da alt çenesi olmayan, tüm dişleri üst damağında olan lise öğrencisi, 17 yıl sonra ilk kez yemek yemek için yardım...

GÜNCEL

Samsun'da 18 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Elif Coşkun, kaldığı Münevver Ayaşlı Kız Yurdu'nun banyosunda ölü olarak bulundu.

GÜNCEL

Eski Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu.