• USD 32,26
  • EUR 34,68
  • ALTIN 2.403,18
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616

Sandık Haberleri

sandık haberleri ve güncel sandık gelişmeleri, sandık ile ilgili tüm video, sandık fotoğrafları ve sandık haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 31 Mart yerel seçim sonuçları belli olurken AK Parti’nin şehir genelinde ciddi bir oy kaybı yaşadığı görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hasta ve yaşlı bazı seçmenler tekerlekli sandalye ve bastonlarıyla oylarını kullanmaya gitti.

BAĞLAR

Diyarbakır'da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından oylarını kullandı.

DİYARBAKIR

31 Mart 2024 Pazar günü hala devam etmekte olan yerel seçimlere dair Diyarbakır'dan da görüntüler gelmeye devam ediyor.

POLİTİKA

Yurt genelinde milyonlar sandık başına giderken oy kullanma işlemlerinin kaçta biteceği de belli oldu. İşte Diyarbakır'da sandığa gidecekler dikkat...

GÜNCEL

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü itibariyle sandık başına oy kullanmaya gitti. Peki yurt genelinde kaç milyon seçmen oy kullanacak?

GÜNCEL

Türkiye'de gözler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere çevrilmişken görevli personellerin alacağı ücrette merak ediliyordu.

POLİTİKA

Türkiye genelinde yarın yapılacak olan yerel seçimler için Diyarbakır'da hazırlıklar tamamlandı, sandıklar kuruldu. Peki, Diyarbakır'da kaç sandık kuruldu?

DİYARBAKIR

Yerel seçimlerin gelip çattığı bugünlerde gözler de sandıklara çevrildi. Diyarbakır’da vatandaşın da gözü Pazar günü çıkacak karar sonrasında.

POLİTİKA

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Siyasi parti liderleri de 31 Mart'ta sandık başında olacak. İşte, genel başkanların oy kullanacağı adresler...

POLİTİKA

Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart'ta sandığa gidecek.

GÜNCEL

YSK, 31 Mart seçiminde, seçmenlerin oy kullanacağı sandıkları açıkladı. Seçmen kayıtlarına YSK'nin internet sitesi ve E-Devlet'ten ulaşılabilecek.