• USD 32,23
  • EUR 35,03
  • ALTIN 2.500,05
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.199

Sason Haberleri

Sason haberleri ve güncel Sason gelişmeleri, Sason ile ilgili tüm video, Sason fotoğrafları ve Sason haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

Batman Sason’da 31 mart yerel seçimlerinde iki erkek rakibini geride bırakarak seçilen Züleyha Avuç, mazbatasını alarak göreve başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın ilçesine Perşembe günü için kar uyarısı yapan meteoroloji bölgedeki birçok il içinde tedbirli olunması çağrısı yaptı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü bölge illerine uyarılarını yaptı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesi de uyarı alan ilçeler arasında yer aldı.

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde Nisan-Mayıs aylarının sonuna kadar zirvelerinde karların erimesiyle dere yatakları ve akarsular coştu.

GÜNCEL

Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş’tan alkışlanacak hareket.

GÜNCEL

Batman’ın beş ilçesinin de etkileneceği elektrik kesintilerine dair duyuru DEDAŞ’tan geldi. Peki Batman’da hangi ilçe ve mahallelerde kesinti yaşanacak?

GÜNCEL

Batman’ın Sason ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 10 köy ve 33 mezra yolu, ulaşıma kapandı.

GÜNCEL

Batman’ın Sason ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle araçta mahsur kalan 7 kişi, köylülerin yardımıyla kurtarıldı.

GÜNCEL

Batman’ın Sason ilçesinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken yolda kalan araçta dört kişi de mahsur kaldı jandarma ekipleri kurtardı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı, iklim değişikliğiyle mücadele dahilinde çevreye kolay adapte olabilen ve az besin tüketmesi dolayısıyla kanaatkar olarak bilinen...

GÜNCEL

Batman Sason’da bulunan Sevek mesire alanında tarihi çınar ağaçlarından dökülmekte olan yapraklar, fotoğrafçılar için eşsiz manzaralar ortaya çıkarıyor.

GÜNCEL

Batman Sason ve Kozluk çaylarında Batman Bantlı Çöpçü Balığı için temizlik yapıldı. Tüm ayrıntılar haberde…