• USD 32,24
  • EUR 35,11
  • ALTIN 2.513,54
  • BİST100 10.740
  • BTC 69.400

Silvan haber Haberleri

silvan haber haberleri ve güncel silvan haber gelişmeleri, silvan haber ile ilgili tüm video, silvan haber fotoğrafları ve silvan haber haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 2 esnaf ve aileleri arasında çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada 2 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan Belediyesi, belediyenin kayyım yönetiminden devredilen borcunu Kürtçe-Türkçe yazarak ilçedeki billboardlara astı.

DİYARBAKIR

"Diyarbakır Silvan’da görkemli bir tarihin izini sürerken karşınıza yalnız etkileyici mimari yapılar, antik mağaralar değil, dokunaklı aşk efsaneleri de çıkacak.

MÜCADELE ARŞİV

Şarkılara, öykülere konu olan Zembîlfroş ile Hatun'un aşk hikayesi, sadece Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde değil, Kürt kültürünün olduğu tüm bölgelerde hala...

SİLVAN

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eski ve yeni muhtarların aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. 2 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, kayyım yönetimindeki Silvan Belediyesi, Selahaddin-i Eyyubi Etüt Merkezi’ni Halk Eğitim Müdürlüğüne devrettiği ortaya çıktı.