• USD 32,37
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.325,52
  • BİST100 9.080
  • BTC 70.772

TFF Haberleri

TFF haberleri ve güncel TFF gelişmeleri, TFF ile ilgili tüm video, TFF fotoğrafları ve TFF haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor geçtiğimiz haftalarda oynadığı Karacabey Belediyespor maçı dolayısıyla PFDK’ya sevk edilmişti. İşte detaylar…

SPOR

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Diyarbakır'ın komşusu olan Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmeyeceğini açıkladı.

AMEDSPOR

Amedspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda sahaya çıktığı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasından üç puanı almayı başarmıştı.

DİYARBEKİRSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbekirspor’u son karşılaşmasında sahada yaşananlar sebebi ile PFDK’ya sevk etti.

GÜNCEL

Türkiye futbolunda birbirinden ilginç gerilimlerin yaşandığı bir sezonda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da bir istifa geldi. İşte detaylar...

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz haftalarda bir karar almış ve TFF 2.Lig ve 3.Lig karşılaşmalarından da yayınlar yapacağını duyurmuştu.

AMEDSPOR

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Etimesgut Belediyespor galibiyeti sonrasında gazetemiz Mücadele’ye açıklamalarda bulundu.

AMEDSPOR

Şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un kritik Etimesgut maçı öncesi TFF’ye yapılan ziyaret tepkilere neden oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un başkanı son dönemde rakip takımların TFF’yi ziyaret etmesi sonrasında TFF başkanını telefonla aradı.

SPOR

Mardinspor sahasında konuk edeceği Ayvalıkgücü Belediye Spor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken play off umutlarını sürdürmek istiyor.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor yaşadığı talihsiz sonuçların ardından play off mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor’un maçı için TFF’den duyuru geldi. Bu hafta yayınlanacak maçlar arasında Amedspor’da yer alacak.

GÜNCEL

Sarı kırmızılı ekip Galatasaray ve sarı lacivertli kulüp Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor'un bu hafta deplasmanda oynayacağı Yeni Mersin İdman Yurdu maçı için TFF kararı.

AMEDSPOR

TFF, Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un deplasmanda karşılaştığı Ispartaspor’u ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un taraftarları #TFF2LigdeŞikeVar hashtag'iyle kampanya başlattı. Detayları haberimizde…

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amedspor ve Diyarbekirspor’u da ilgilendiren bir karara imza attı. İşte o karar…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un rakibi Kastamonuspor maçını TFF YouTube kanalından canlı yayınlayacak. Detayları haberimizde…

GÜNCEL

Süper Lig'in yayıncısı için yapılan ihalede sıcak bir gelişme yaşandı. TFF, bir süredir görüşülen ve tekliflerin alındığı yayıncı kuruluş ihalesin...

DİYARBAKIR

TFF, Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor’un futbolcularının Afyon deplasmanda uğradığı fiziki saldırıya ilişkin kararını açıkladı.

GÜNCEL

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un antrenörü Murtaza Can Akçakaya geçtiğimiz hafta oynanan Belediye Derincespor karşılaşmasında kırmızı kart görmüştü.

GÜNCEL

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de yabancı TV gözlemcisi sistemi uygulamasını hayata geçiriyor. Detayları haberimizde…

AMEDSPOR

TFF Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz haftalarda oynadığı 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasındaki olaylardan dolayı ceza verdi.

AMEDSPOR

TFF, Amedspor’u Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaştığı Aksarayspor maçında PFDK'ya sevk etti. Detayları haberimizde...

DİYARBAKIR

Kırklareli’de oynana Kırklarelispor - Diyarbekirspor maçında yaşanan olayların Diyarbekirspor’un PFDK’YA sevk edilmesi tepki çekti.

GÜNCEL

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor, evinde Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ceza verildi. İşte Amedspor’a verilen ceza kararı…

AMEDSPOR

Amedspor, Sarıyer’ı Diyarbakır Stadyumu’nda 3-1 mağlup ettiği maçta “saha olayları” gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

GÜNCEL

Türkiye Futbol Federasyonu, Bursaspor’un yaptığı itirazın kabul edilmediğini ve cezanın onandığını açıkladı.